• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

22.09.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra! Vagama turbulencije na poslu, Ribe na testu, a evo ko će imati sudbinski susret

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 23. do 30. septembra! Vagama turbulencije na poslu, Ribe na testu, a evo ko će imati sudbinski susret

Podeli vest

Ulazimo u sezonu Vage, a Mars se nalazi u Raku, tako da je veoma teško da balansiramo između sopstvenih snova i obaveza koje nam se nameću. Nalazimo se u periodu između dva pomračenja, jer je pomračenje Meseca u Ribama već bilo, a spremamo se za pomračenje Sunca u Vagi 2. oktobra koje će biti test za sve partnerske odnose. Venera, planeta ljubavi ulazi 23. septembra u Škorpiju, pa donosi pojačanu strast i emocije.

Ovan 

Posao - Mars u Raku donosi vam stresnu nedelju jer će privatna dešavanja uticati na vaš poslovni život. Puni ste entuzijazma da započnete nove projekte, ali osećate blokadu. Međutim, važno je da pazite na impulsivne odluke, posebno u vezi sa finansijama. 

Ljubav - Venera, planeta ljubavi, 23. septembra ulazi u Škorpiju, što donosi pojačanu strast i emocije. Mogući su strastveni trenuci, ali budite oprezni da partner ne postane previše posesivan.

Zdravlje - Lošije

Bik 

Posao -  Venera ulazi u Škorpiju, što znači da dobijate na većoj popularnosti na radnom mestu. Na poslovnom planu stvari mogu biti stabilne, ali obratite pažnju na detalje. Osećate potrebu za sigurnošću, ali ne dozvolite da vas to spreči u riziku koji može doneti plodove. 

Ljubav - Za Bikove, ovo je nedelja u kojoj bi trebalo da obrate pažnju na odnose sa bliskim osobama. Mogu se pojaviti nesporazumi, pa je važno da komunicirate jasno i bez tvrdoglavosti. Venera u Škorpiji pojačava ljubomoru u vašim emotivnim odnosima.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci 

Posao - Blizanci će ove nedelje biti puni novih ideja i kreativnosti. Ovo je idealan trenutak za planiranje budućnosti, posebno ako imate projekte koji zahtevaju timski rad. Mogući su neočekivani susreti ili kontakti sa starim prijateljima.

LjubavLjubavni život donosi uzbuđenja, ali izbegavajte dvosmislenost u komunikaciji sa partnerom. Usled nerazumevanja lako može da dođe do krize u braku ili emotivnom odnosu. Slobodni Blizanci mogu da uplave u vezu koja će im promeniti život.

Zdravlje - Solidno.

Rak 

Posao - Na poslu se mogu javiti izazovi, ali ćete kroz strpljenje i posvećenost uspeti da prevaziđete prepreke. Zbog Marsa u vašem znaku lako dolazi do konfrontacija na radnom mestu, pa vam se često čini da sve izmiče kontroli.

Ljubav - Rakovi će osećati emotivnu dubinu i potrebu za introspekcijom. Mogući su momenti kada će vas obuzeti nostalgija ili osećaj nesigurnosti. Ove emocije će vas podstaći da se posvetite sebi i svojim unutrašnjim potrebama. 

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

Lav 

Posao - Lavovi će ove nedelje biti u centru pažnje, bilo da se radi o poslu ili društvenim aktivnostima. Vaša harizma privlači ljude, pa ćete biti okruženi pozitivnom energijom. Međutim, budite pažljivi da ne postanete previše dominantni u razgovorima. 

Ljubav - Sunce u Vagi donosi vam više razmene poruka, tako da vam je komunikacvija važna. Možda ćete baš u narednim danima primiti poziv od osobe o kojoj ste često mislili.

Zdravlje - Psihološki problemi.

Devica 

Posao - Devicama će fokus biti na praktičnim aspektima života. Ovo je dobra nedelja za reorganizaciju i postavljanje prioriteta, posebno u vezi sa finansijama i zdravljem. Moguće je da ćete osećati potrebu da rešite stare probleme ili završite započete projekte.

Ljubav - Na ljubavnom planu može doći do manjih nesporazuma, ali će se situacija brzo razjasniti. Venera u Škorpiji donosi vam ljubavne poruke i pojačano dopisivanje. Biće vrelog flerta preko poruka, tako da je pred vama uzbudljiva nedelja.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

Vaga

Posao - Mars u Raku stvara u vama otpor prema promenama na poslu. Moguće je da ćete biti nezadovoljni trenutnom pozicijom ili razvojem situacije u karijeri, ali to je trenutno tako i ne možete mnogo da utičete na promene.

Ljubav - Vage ulaze u period kada će se osećati emotivno ispunjeno. Ova nedelja donosi nove prilike za balansiranje u ljubavnim i prijateljskim odnosima. Bićete inspirisani da unesete više harmonije u svoj život, bilo kroz umetnost ili kreativne aktivnosti. 

Zdravlje - Pogoršanje.

Škorpija 

Posao - Za Škorpije, ova nedelja donosi dublje promišljanje o životnim ciljevima.  Na poslu će vam se pružiti prilike za napredak, ali će biti potrebno da preuzmete inicijativu i rizikujete. 

Ljubav - Venera u vašem znaku od 23. septembra može da vam donese sudbinski susret. To je neko ko će vas fizički privući, a onda i ispuniti emotivno. Ukoliko ste mislili da vam je emotivni život monoton, pripremite se za preokret. Vreme je za zaljubljivanje!

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shuterstock

 

 

Strelac

Posao - Strelci će biti puni energije i optimizma. Ovo je nedelja kada ćete želeti da istražujete nove horizonte, bilo kroz putovanja ili nove projekte. Važno je da se fokusirate i ne rasipate svoju energiju na previše stvari odjednom. 

Ljubav - Merkur ulazi u Vagu i donosi vam susret sa osobom koja vam je dugo bila prijatelj. Tu mogu da se razviju neočekivana osećanja. Zapravo će vas iznenaditi da ćete imati dve osobe u opticiju, pa ćete biti neodlučni.

Zdravlje - Promenljivo.

Jarac 

Posao - Jarčevi će ove nedelje biti posvećeni profesionalnim obavezama. Bićete fokusirani na ostvarivanje dugoročnih ciljeva i moguće je da će vaš trud konačno doneti rezultate. Međutim, ne zaboravite da posvetite vreme i emotivnim odnosima. 

Ljubav - U ljubavi možete očekivati stabilnost, ali partner može tražiti više pažnje. Venera u Škorpiji donosi vam više druženja i ostvarivanja prijateljskih kontakata. Iz jednog takvog prijateljstva može da se rodi i ljubav.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shuterstock

 

 

Vodolija

Posao - Vodolije će biti inspirisane da unesu inovacije u svoj život. Ovo je odlična nedelja za istraživanje novih ideja ili uvođenje promena u svakodnevicu. Na poslu, vaša kreativnost će biti prepoznata, ali pazite da ne izazovete previše promene odjednom.

Ljubav -  U ljubavi, važno je da pokažete razumevanje i podršku partneru. Sunce u Vagi ukazuje da ćete više balansirati između svojih i partnerovih potreba. Ukoliko ste slobodni, očekujte novo poznanstvo.

Zdravlje - Slabije.

Ribe

Posao - Vi ste jedan od znakova koji se nalazi na velikoj prekretnici jer će uticaj pomračenja Meseca da traje nekoliko meseci. Ovo je nedelja kada bi trebalo da slušate svoju intuiciju. Moguće su prilike za napredak, ali će biti potrebno da se oslobodite svega što vas je kočilo u prošlosti.

Ljubav -  Merkur u Vagi donosi vam priliku za susret sa osobom koja se nedavno razvela. Zapravo, imaćete dve prilike za ljubav. Najvažnije je da se oslobodite iliuzija o idelanoj ljubavi, jer je ovo vreme suočavanja sa realnošću.

Zdravlje - Dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)
Live TV

Ukrajina će biti dužnik Zapada godinama nakon rata! "Dušebrižnici" daju svoj krš od oružja koji će kasnije višestruko naplatiti! (VIDEO)

Zelenski je rekao da smo sve bliži kraju rata, da smo bliži nego što mislimo. Zapad svesrdno pomaže Ukrajinu, svestan ogromne zarade od ovog sukoba. O ratu u Ukrajini, ali i mogućnostima proširenja sukoba u emisiji "Info jutro" govorili su Slobodan Dimitrijević iz Srpsko-ruskog pokreta i pukovnik prof. dr Velibor Stević.

26.09.2024

13:08

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)
Live TV

U slučaju ubistva Danke Ilić sve je više čudnih okolnosti! Optužnica je podignuta, ali da li ima dovoljno dokaza za osudu? (VIDEO)

Više javno tužilaštvo u Zaječaru podiglo je optužnicu protiv dvojice muškaraca za teško ubistvo devojčice Danke Ilić. Ivana Ilić, majka devojčice, rekla je da veruje da su tužilaštvo i politicija radili svoj posao kako treba. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su naordni poslanik i privatni detektiv Uglješa Grgur i advokat Nemanja Todorović.

26.09.2024

12:35

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)
Live TV

Andreju Vučiću prekipelo, pa presavio tabak! Brat predsednika Srbije podneo tužbu protiv Šolakovih medija! (VIDEO)

U Višem sudu u Beogradu održano je ročište po tužbi brata predsednika Vučića, Andreja Vučića, protiv medija Junajteg grupe u vlasništvu Dragana Šolaka. Povod za tužbu je kolumna na portalu Nove S. U pomenutoj kolumni spomenuto je da je Andrej Vučić "proslavio prvu milijardu", a autorka se poziva na kriminalni klan blizak bivšem predsedniku Crne Gore Milu Đukanoviću. Andrej Vučić rekao je da će, ako presuda bude u njegovu korist, novac koji dobije dati u humanitarne svrhe. Na ovu temu u "Info jutru" govorila je Nevena Đurić, potpredsednica Glavnog odbora SNS-a Nevena Đurić.

26.09.2024

10:21

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)
Live TV

Bajden vređao Slobodana Miloševića, ali i ceo srpski narod! Odlazeći predsednik optužio Srbe za sopstvene zločine! (VIDEO)

Milošević je kriv za rat u Bosni tokom devedesetih godina- rekao je Džozef Bajden, zaboravljajući svoju odgovornost za te iste ratove. Za svoj zločin, Bajden nikada nije odgovarao. U tom obraćanju spomenuo je i rat u Ukrajini ističući da Amerika ne sme da napusti Ukrajinu u ratu sa Rusijom. O porukama koje predsednik Srbije poslao u Njujorku, u emsiji "Info jutro" govorili su narodna poslanica Danijela Vujičić i Bratislav Jugović, član GO SNS.

26.09.2024

09:40

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!
Srbija

Kasandra, dođi, čekamo te! Kučevo na nogama!

- Naravno da bismo voleli da Kasandra dođe da nas poseti! Pa mi je volimo najviše u Srbiji! Meštani Kučeva s oduševljenjem su dočekali vest da je glumica Koraima Tores, koju su zavoleli krajem 90-ih kao Kasandru, stigla u Beograd.

26.09.2024

19:30