• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

06.10.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 14. oktobra! Ovnovima sudbinski susret, Devicama veći novac, a evo ko kupuje automobil

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 14. oktobra! Ovnovima sudbinski susret, Devicama veći novac, a evo ko kupuje automobil

Podeli vest

Retrogradni Jupiter (9. oktobar) pridružiće se Saturnu, Neptunu, Plutonu i Uranu, tako da na trenutak zastajemo i sumiramo situacije iz prošlosti, kako bismo uvideli gde smo pogrešili da možemo da budemo spremni za nove početke. Puton se ponovo vratio u Jarca, pa smo na testu izdržljivosti, a iza nas je i pomračenje Sunca i Meseca, tako da je vreme da se oslobodimo svih stvari i odnosa koji su nas blokirali u prošlosti. Venera se nalazi u Škorpiji, pa donosi uzbudljiva poznanstva, ali i karmičke veze.

Ovan

Posao - Mars u Raku vam pravi smetnje, pa ste opterećeni raznim brigama. Biće prilika da započnete nove projekte ili završite one koji su dugo stajali u mestu. Moguć je napredak na poslu, ali pazite da ne preterujete s preuzimanjem previše obaveza.

Ljubav - U ljubavi, slobodni Ovnovi mogu upoznati nekoga zanimljivog, dok oni koji su u vezi treba da posvete više vremena partneru kako bi izbegli nesuglasice. Venera u Škorpiji donosi vam sudbinski susret sa osobom koja će vam biti fatalno privlačna.

Zdravlje - Slabije.

Bik

Posao - Venera u Škorpiji vam smeta, pa mnoge probleme na poslu gurate "pod tepih" jer vam je tako trenutno lakše.  Na poslu će biti potrebna dodatna organizacija i planiranje kako biste održali tempo, ali vaša upornost će doneti dobre rezultate.

Ljubav - U ljubavnom životu, stabilnost je ključna reč. Slobodni Bikovi bi mogli osećati želju za stabilnom i dugoročnom vezom, dok oni koji su u vezi mogu uživati u harmoničnom periodu. Zbog trigona Marsa i Venere slobodni Bikovi imaju mogućnost da započnu novu romansu.

Zdravlje - Stabilno.

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Posao - Blizanci će biti u pokretu ove nedelje. Povezivanje s ljudima, kako na poslovnom tako i na privatnom planu, biće ključno. Na poslu, komunikacija će biti vaša najjača alatka. Pokušajte da izbegnete konflikte i da jasno izrazite svoje misli.

Ljubav - Ovo je odličan period za razgovore sa partnerom i rešavanje eventualnih nesuglasica. Slobodni Blizanci mogu očekivati flert i nove kontakte. Aspekat Merkura i Jupitera donosi vam priliku za unapređenje odnosa ili novo poznanstvo.

Zdravlje - Dobro.

Rak

Posao - Mars u prvom polju vas gura napred, pa imate poriv da se dokazujete. Pokazaćete saradnicima kako zahtevne obaveze mogu da se završe za kratko vreme.  Na poslu, nemojte donositi nagle odluke, već pažljivo razmotrite sve opcije.

Ljubav - Potreba za emotivnom sigurnošću biće izražena. Rakovi u vezi mogu osećati potrebu za dubljim povezivanjem s partnerom, dok slobodni Rakovi mogu osećati nostalgiju za prošlim ljubavima.

Zdravlje - Obratite pažnju na mentalno zdravlje i pokušajte da se opustite.

Foto: Shutterstock

 

 

Lav

Posao - Lavovi će ove nedelje biti u centru pažnje, što im svakako prija. Poslovne prilike dolaze, ali budite oprezni s velikim odlukama. Moguć je priliv novca, ali i neplanirani troškovi. Iskoristite naglašeno treće polje za završavanje papirologije ili kupovinu automobila.

Ljubav -  U ljubavi, Lavovi će sijati – bilo da su slobodni ili u vezi. Ovo je sjajan period za druženja, izlaske i romantične večeri. Imaćete zanimljiva poznanstva preko prijatelja. Škorpije će vam biti mistične, a Blizanci privlačni.

Zdravlje - Dobro.

Devica

Posao - Ova nedelja donosi izazove za Device, posebno na polju organizacije i detalja. Na poslu će biti potrebno više fokusa i pažnje, ali vaša posvećenost će na kraju doneti dobre rezultate. Merkur i Sunce u drugom polju donose vam veći priliv novca.

Ljubav - Device u vezi mogu se suočiti s izazovima u komunikaciji, pa je važno da budete strpljivi i otvoreni za kompromis. Slobodne Device će možda osećati potrebu da se više posvete sebi i ličnom rastu.

Zdravlje - Obratite pažnju na probavni sistem i ne preterujte s obavezama.

Foto: Shutterstock

 

 

Vaga

Posao - Još uvek se oseća pomračenje Sunca koje je bilo u vašem znaku 2. oktobra, tako da su pred vama prelomni dani. Vage će ove nedelje biti fokusirane na odnose, kako poslovne tako i privatne. Moguće su nove poslovne prilike ili saradnje.

Ljubav - Ovo je period za dublje povezivanje s partnerom ili rešavanje nesuglasica. Slobodne Vage mogu se naći u situaciji gde biraju između više potencijalnih partnera. Ukoliko imate vezu koja je na klimavim nogama, lako može da dođe do raskida.

Zdravlje - Slabije.

Škorpija

Posao - Moguć je veliki napredak ako se posvetite ciljevima i ne dozvolite da vas sitnice skrenu s puta. Mars i Venera u dobrom aspektu donose vam dobre vesti na radnom mestu. Mnogo toga u narednim danima zavisi isključivo od vaše inicijative.

Ljubav - Ovo je strastven period zbog Venere u vašem znaku. Škorpije u vezi mogu očekivati dublje emocionalno povezivanje, dok slobodne mogu ući u intenzivne i neočekivane veze. Moguće je zaljubljivanje.

Zdravlje - Dobro.

Strelac

Posao - Na poslu, moguće su prilike za putovanja ili učenje novih veština. Nemojte se bojati da preuzmete rizike, ali pazite da ne budete previše impulsivni. Venera u Škorpiji donosi vam dane u kojima ćete saznati neke tajne na radnom mestu.

Ljubav - Strelčevi u vezi mogu osećati želju za više slobode, dok zauzeti mogu upoznati nekoga na nekom neobičnom mestu. Merkur u Vagi ukazuje da mešate ljubav i prijateljstvo. Iz jednog druženja lako može da se dogodi ljubav.

Zdravlje - Solidno.

Foto: Shutterstock

 

 

Jarac

Posao - Jarčevi će ove nedelje biti fokusirani na karijeru i profesionalni rast. Moguće su nove prilike za napredovanje ili preuzimanje većih odgovornosti. Budite oprezni s finansijama i izbegavajte rizične investicije.

Ljubav - Jarčevi u vezi treba da budu pažljivi prema partnerovim potrebama, dok oni slobodni  mogu osećati potrebu za stabilnošću. Venera u Škorpiji može da vam donese flert sa osobom koja vam je dosad bila prijatelj.

Zdravlje - Bolovi u kostima.

Vodolija

Posao - Vodolije će ove nedelje biti inspirisane novim idejama i inovacijama. Na poslu, biće prilika da implementirate kreativne pristupe i rešenja. Moguće su promene u timu ili strukturi posla, pa budite spremni na prilagođavanje.

Ljubav - Slobodne Vodolije mogu upoznati nekoga ko deli njihove ideje i vrednosti, dok one koje su u vezi treba da porade na komunikaciji. Pojedine Vodolije mogu da očekuju flert na radnom mestu i to sa osobom koja je na višoj poziciji od njih.

Zdravlje - Zdravlje je stabilno, ali obratite pažnju na cirkulaciju i unos tečnosti.

Foto: Shutterstock

 

 

Ribe

Posao - Na poslu, oslonite se na svoju intuiciju pri donošenju važnih odluka. Mogući su izazovi u komunikaciji s kolegama, pa budite strpljivi. Zbog Marsa u Raku imate razne kreativne ideje koje možete da unovčite u narednim danima.

Ljubav - Ribe koje su u vezi će osećati potrebu za dubljim emotivnim povezivanjem, dok one slobodne mogu imati romantične snove o prošlim ljubavima. Venera u Škorpiji može da vam donese i susret sa osobom koja dolazi iz inostranstva.

Zdravlje - Obratite pažnju na mentalno zdravlje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)
Live TV

Ono što NATO nije uspeo bombama, postigao je novcem, propagandom i domaćim izdajnicima! Miloševićev istorijski govor danas izgleda jezivo koliko istinito! (VIDEO)

Ako postoji istorijski momenat kao prekretnica u istoriji jedne države, to je bio 5. oktobar. Slobodan Milošević se putem državne televizije obratio naciji. Nakon 5. oktobra okrenuta je nova stranica politike Srbije. 24 godine kasnije nameće se pitanje da li nam je trebao taj 5. oktobar! Na ovu temu u "Info jutru" govorili su advokat Dragoljub Tomašević, Aleksandar Jerković iz pokreta "Nema nazad, iza je Srbija" i bivši načelnik odeljenja za krvne delikte Žarko Popović.

05.10.2024

10:55

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija