• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

04.10.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar! Lavovi skloni tajnim aferama, a ovaj znak će imati ozbiljne probleme na poslu

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 4. oktobar! Lavovi skloni tajnim aferama, a ovaj znak će imati ozbiljne probleme na poslu

Podeli vest

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak: 

OVAN

LJUBAV: Danas ćete biti vrlo realni i praktični u ljubavi. Uglavnom će vas interesovati osobe koje umeju da uživaju u životu. POSAO: Uspešan rad u oblasti turizma. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

BIK

LJUBAV: Izvesni su razni problemi koje možete rešiti samo tako što ćete pružiti bezuslovnu ljubav. POSAO: Moguće je da ćete praviti greške jer ćete biti dekoncentrisani. ZDRAVLJE: Osetljivo.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete ili sami neiskreni ili ćete sumnjati u iskrenost partnera. POSAO: Imaćete pravnih i problema u partnerskom poslu, a moguće su i greške pri radu. ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

RAK

LJUBAV: Danas će vaše strasti i emocije biti intenzivnije nego inače, zbog čega ćete biti ranjiviji. POSAO: Rešićete administrativne probleme koji su vas mučili. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

LAV

LJUBAV: Krićete osećanja ili ćete kršiti pravila. Moguća tajna afera. POSAO: Opterećeni ste obavezama, ali vaša energija je neiscrpna i neće vam biti teško da sve postignete. ZDRAVLJE: Stabilno.

DEVICA

LJUBAV: S visine ćete gledati na nečija nežna osećanja, čime ćete pokazati da ih ne zaslužujete. POSAO: Imaćete priliku da pokažete svoje organizacione sposobnosti. ZDRAVLJE: Stabilno.

VAGA

LJUBAV: Najbolje strane vaše ličnosti doći će do izražaja, što će vam pomoći da osvojite osobu koja vam se dopada. POSAO: Ništa novo se neće desiti na planu karijere. ZDRAVLJE: Dobro.

ŠKORPIJA

LJUBAV: Harmonija u odnosu i zadovoljstvo na više nivoa, pre svega emotivnom. POSAO: Zaturićete novac ili važna dokumenta. Vodite računa ako baratate većim sumama. ZDRAVLJE: Slabije.

Foto: Shuterstock

 

STRELAC

LJUBAV: Dopašće vam se neko ko je daleko i nedostupan. Moguće je da ćete maštati o nekome koga nikada lično niste sreli. POSAO: Problemi na poslovnom putovanju. ZDRAVLJE: Osetljivo.

JARAC

LJUBAV: Mogući su problemi u odnosu izazvani vrlo lošom komunikacijom i konfuznom atmosferom. POSAO: Problemi u bilo kom poslu koji podrazumeva dogovor. ZDRAVLJE: Promenljivo.

VODOLIJA

LJUBAV: Bolja komunikacija sa partnerom će vam pomoći da rešite problem u odnosu. POSAO: Očekujte problem ako se bavite nekretninama. ZDRAVLJE: Alergijska reakcija.

RIBE

LJUBAV: Nemojte slušati ogovaranja i naklapanja, nego otvoreno komunicirajte sa osobom koja vam se dopada. POSAO: Uvećan obim posla. ZDRAVLJE: Oprez s lekovima.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)
Live TV

Izrael vodi borbe na četiri fronta! Za Netanjahua 7. oktobar bio je kao poklon! (VIDEO)

Svi ruski, ali i veliki broj svetskih medija preneo je danas snimak iz Kurske oblasti gde se vidi uništeno NATO oružje. Izrael je nastavio napade na Liban i Gazu. Visoki zvaničnik Hamasa ubijen je u izraelskom napadu. IDF je naveo da je imao precizne obaveštajne podatke gde se nalaze visoki zvaničnici Hamasa. Izrael već godinama izvodi napade na Siriju, ali sada ih je pojačao. Na sve ove teme u emisiji "Rat uživo" govorili su prof. dr Dejan Miletić, direktor Centra za proučavanje globalizacije i prof. dr Dragan Petrović, naučni savetnik.

03.10.2024

21:10

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)
Live TV

Izrael napao bazu u Siriji! Severna Koreja jedva čeka da napadne Južnu Koreju i Japan! Sveopšti rat kuca na vrata! (VIDEO)

Svi govore o onome što se dešava na Bliskom istoku i smatraju da to nije toliko daleko od Kosova i Metohije. Na granici smo sveopšteg rata. Izraelski napadi na ruske baze daju novu dimenziju. Čeka se reakcija Rusije jer su ipak napadnuta njena vojna postrojenja u oblasti Sirije. Na ovu temu u emisiji "Otvoreni studio" govorio je društveni analitičar Saša Boriojević i pukovnik u penziji Srbobran Radić.

03.10.2024

20:33

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča
Kultura

Filharmonijski koncert uz dela Prokofjeva i Šostakoviča

Beogradska filharmonija nastupa prvi put pod dirigentskom palicom Haime Martina i predstavlja mladog violinistu Johana Dalenea, u petak 4. oktobra (Kolarac, 20č). Koncert nosi naziv “Živeti sa neprijateljem”, a orkestar izvodi dela Prokofjeva i Šostakoviča.

03.10.2024

14:31

Džet set

Srbija