• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

08.10.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar! Vagama sledi promena na poslu, Bikovima se dopada zauzeta osoba

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 8. oktobar! Vagama sledi promena na poslu, Bikovima se dopada zauzeta osoba

Podeli vest

Pogledajte šta vas danas očekuje.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak:

 

OVAN


LJUBAV: Imaćete prilike da komunicirate sa osobom koja vam se dopada, iako ta komunikacija ne mora obavezno biti romantične prirode. POSAO: Biće napretka, pre svega finansijskog. ZDRAVLJE: Solidno.


BIK


LJUBAV: Imaćete moralne dileme u vezi ljubavnog života, jer vam se može dopasti neko ko je već zauzet. POSAO: U ovom periodu lakše možete naplatiti novac koji vam drugi duguju. ZDRAVLJE: Osetljivog ste zdravlja.


BLIZANCI


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko je stranog porekla ili neko ko živi u inostranstvu. POSAO: Promene onima koji se bave privatnim biznisom bilo koje vrste. ZDRAVLJE: Odličnog ste zdravlja.


RAK


LJUBAV: Bićete vrlo stimulisani i zainteresovani za komunikaciju sa drugima, što vas može dovesti u priliku da stvorite nove kontakte. POSAO: Lak dogovor ili sklapanje ugovora. ZDRAVLJE: Promenljivo.

Foto: Shuterstock

 


LAV


LJUBAV: Moguće je da ćete imati tajnu simpatiju ili tajnu vezu. Danas ćete pucati od samopouzdanja. POSAO: Započećete novi projekat ili pokrenuti novi posao. ZDRAVLJE: Solidnog ste zdravlja.


DEVICA


LJUBAV: Ovo je povoljan dana za druženje i prijateljske odnose. Nećete biti previše zainteresovani za ljubav. POSAO: Uspeh onima koji traže posao i finansijski napredak. ZDRAVLJE: Osetljivo.


VAGA


LJUBAV: Uzbudljiv dan u kome ćete sigurno imati više nego jednu priliku za ljubav. Svi će biti raspoloženi da flertuju sa vama. POSAO: Moguća je i promena posla ili toka karijere. ZDRAVLJE: Slabije.


ŠKORPIJA


LJUBAV: Današnji dan označava kraj jednog ciklusa, pa je moguće da se desi veća promena u vašem ljubavnom životu. POSAO: Moguće poslovno putovanje. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


STRELAC


LJUBAV: Pojaviće se čak dve interesantne osobe koje će vas otprilike podjednako privući. POSAO: Povećan promet posla, ali mogući administrativni problemi. ZDRAVLJE: Osetljiva psiha.

Foto: Shuterstock


JARAC


LJUBAV: Emotivno ćete trpeti zbog nemogućnosti da uspostavite harmoniju u ljubavnom životu. POSAO: Promene posla, procesa rada ili promena osoba s kojima radite. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


VODOLIJA


LJUBAV: Može se desiti da upoznate nekog ko je poznat, popularan ili na poziciji autoriteta i da vam se ta osoba dopadne. POSAO: Očekujte manje pozitivne promene u karijeri. ZDRAVLJE: Stabilno.


RIBE


LJUBAV: Moguće je da ćete imati kontakt sa nekim iz inostranstva. POSAO: Odličan dan za privatnike i sve one koji se bave nekretninama ili čak poljoprivredom. ZDRAVLJE: Povećana masnoća u krvi.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!
Live TV

(VIDEO) Evo zašto arapski svet ne reaguje na strahote u Gazi! Velikom kuvaru rata ne odgovara da Iran podrži Palestince! Suština svega je novac!

Godinu dana rata u Pojasu Gaze, borbe ne staju ni dan! Izrael potvrđuje da je izveo ciljani napad na Bejrut. Ulične borbe u Torecku. Veliki sajber napad na ruske medije. Oslobođena Grodovka. Predsednik Putin proslavlja 72. rođendan! Iz Kremlja poručuju: Provešće ga radno! Na sve najvažnije svetske teme u emsiji "Rat uživo"govorili su Marko Lakić, urednik digitalnog izdanja lista "Politika" i Ibro Ibrahimović, član predstavništva SPS.

07.10.2024

21:49

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Najveći biser Zvezde obožava bivše igrače Partizana! Oni su mu idoli
Fudbal

Najveći biser Zvezde obožava bivše igrače Partizana! Oni su mu idoli

Najtalentovaniji fudbaler Crvene zvezde Andrija Maksimović (17) ne skriva da su mu među uzorima nekadašnji fudbaleri velikog rivala Partizana - Aleksandar Mitrović (30) i Adem Ljajić (33)! Supertalentovani vezista debitovaće za A reprezentaciju Srbije ili protiv Švajcarske ili protiv Španije, a u prvom intervjuu kao reprezentativac otkrio je neke detalje iz svoje karijere.

08.10.2024

11:25

Planeta

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo  da postigne raketiranjem Izralea!
PAMETNOM JASNO

Na pomolu preokret?! Rešena velika misterija sa Bliskog istoka! Konačno poznato šta je Iran hteo da postigne raketiranjem Izralea!

Napad Irana na Izrael prvog oktobra je, prema mišljenju mnogih stručnjaka, prvenstveno bio odmazda za atentate na visoke funkcionere i lidere Hamasa i Hezbolaha, ali postoje i drugi bitni faktori koji su doveli do iranskog odgovora, smatra Aron Pilkington stručnjak Ratnog vazduhoplovstva SAD za pitanje Bliskog istoka i saradnik Centra za studije Bliskog istoka Univerziteta u Denveru.

08.10.2024

14:10

Zabava

Ponovo zajedno: Zubin Mehta i Beogradska filharmonija
Kultura

Ponovo zajedno: Zubin Mehta i Beogradska filharmonija

Čuveni maestro, jedan od najvećih dirigenata svih vremena, Zubin Mehta, stigao je u Beogradsku filharmoniju na prvu probu sa orkestrom povodom koncerata koji su zakazni za 11. i 12. oktobar u Velikoj Sali Kolarčeve zadužbine.

08.10.2024

14:17

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)
Kultura

Beogradska filharmonija modnim defileom predstavila novu koncertnu garderobu: Filharmoničari priredili modnu reviju za svoju publiku (FOTO)

Posebnim modnim defileom Beogradska filharmonija je predstavila novu koncertnu garderobu koju je kreirao Modni studio Zabunović, a izradila fabrika Luss tekstil. Uoči filharmonijskog koncerta u petak 4. oktobra, filharmoničari su priredili modnu reviju za svoju publiku koja je ogromnim aplauzom pozdravila novo izdanje muzičara.

07.10.2024

19:48

Džet set

Srbija