• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

07.10.2024

07:20

Vreme rođenja otkriva tok vaše sudbine! 1 minut može da promeni sve

Shutterstock

Horoskop

Vreme rođenja otkriva tok vaše sudbine! 1 minut može da promeni sve

Podeli vest

Šta vreme rođenja otkriva o nama? Prema numerologiji, svaki minut utiče na to kakva će nam budućnost biti.

Numerologija je jedan od alata za samospoznaju i bavi se uticajem brojeva na sudbinu. Pomaže nam da naučimo više o svojoj ličnosti, koje su nam snage i slabosti, kako bismo mogli da utičemo na budućnost.

Kao što je važno kog ste datuma i godine rođeni, nije svejedno ni u koje ste vreme rođeni, tvrde numerolozi. Da biste bolje razumeli neke svoje postupke, stavove i raspoloženja, treba da poznajete vibraciju trenutka kad ste došli na svet. Zato je numerologija vremena rođenja najvredniji trag za budućnost.

Prema principima numerologije, čak i 1 minut odlučuje o našoj budućnosti. Na sreću, izračunavanje broja je veoma jednostavno.

Zapišite u koje vreme ste rođeni. Ako se ne sećate, proverite svoju dokumentaciju ili pitajte majku.

Foto: Shutterstock

 

Na primer, rođeni ste u 18.25.

Saberite sve brojeve zajedno.

1+8+2+5 = 16

Sabirajte brojeve dok ne dobijete broj od 1 do 9.

1+6 = 7

Nakon izvođenja proračuna na datom primeru, postaje jasno da je osoba rođena u 18.25 numerološka 7.

Imajte na umu da su brojevi 11, 22 i 33 glavni brojevi i da se ne sabiraju.

Numerološki 1

Čovek broja 1 ima ličnost vođe. Vaša izvanredna harizma i liderske veštine čine da ste predodređeni za uspeh. Nažalost, oni su takođe lenji i skloni da manipulišu ljudima u svoju korist.

Numerološki 2

Numerološki 2 ima izvanredan dar za diplomatiju i može dogovoriti bilo šta sa bilo kim. Vaš pozitivan odnos prema svetu donosi mir i harmoniju. Njihova najveća mana je neodlučnost i naivnost.

Numerološki 3

Numerološki broj 3 ima nemirnu dušu umetnika i glavu punu ideja. Izuzetno su kreativni i otvoreni za druge ljude i nova iskustva. Takođe su nestrpljivi i često imaju promene raspoloženja.

Foto: Shutterstock

 

Numerološki 4

Osobe koje su numerološke 4 čvrsto stoje na zemlji, praktični su, pragmatični i vredni. Zahvaljujući svojoj snalažljivosti i odlučnosti, mogu da postignu veliki uspeh. Međutim, nisu dobri u timskom radu i često oštro osuđuju druge.

Numerološki 5

Petica voli slobodu i ne voli da ima obaveze. Veoma su radoznali prema svetu i imaju sposobnost da logično razmišljaju, a zahvaljujući tome će poslu uvek pristupati sa velikom strašču. Nažalost, nemarni su prema drugima.

Numerološki 6

Numerološki broj 6 ima dar isceljenja i svoju životnu misiju povezuje s pomaganjem drugim ljudima. Za njih je porodica od suštinskog značaja, a za svoje najmilije spremni su na svaku žrtvu. Međutim, ponekad su ljubomorni i svadljivi.

Numerološki 7

Numerološki broj 7 je izuzetno duhovan i vođen je nepogrešivom intuicijom u životu. Takođe, cene intelektualni razvoj i znanje, zbog čega u životu uvek slediti zdrav razum. Uz to, oni s pesimisti i više vole da se odmaraju u samoći.

Numerološki 8

Osmia ima sposobnost za posao i fokusirana je na finansijski uspeh. Cene luksuz i vole da se okruže elegantnim stvarima. Ponekad, kada su fokusirani na novac, ponašaju se cinično i proračunato.

Foto: Shuterstock

 

Numerološki 9

Numerološki broj 9 je uvek vođen idealima u životu i ima dušu aktiviste. Njihova životna misija je da pomažu ljudima i menjaju svet na bolje. Uvek se ponašaju nesebično, ali ponekad se jako zanesu.

Numerološki 11

Numerološki 11 ima izvanredne psihičke sposobnosti i majstor je za mnoge stvari. Izuzetno su nežni i osetljivi, a istovremeno imaju moć da deluju. Nažalost, ne razumeju ih uvek svi.

Numerološki 22

Numerološki broj 22 je predodređen za velika dostignuća. Izvanredne pregovaračke veštine, pragmatičan pristup životu i odlična intuicija omogućavaju im da postignu mnogo. Međutim, često sebi otežavaju život, posebno zato što malo veruju u svoje sposobnosti.

Numerološki 33

Numerološki broj 33 ima izuzetan dar da pomaže drugim ljudima, posebno u duhovnom i emocionalnom aspektu. Iskreni su i posvećeni onome što rade. Međutim, često obraćaju previše pažnje na sebe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 14. oktobra! Ovnovima sudbinski susret, Devicama veći novac, a evo ko kupuje automobil
Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 7. do 14. oktobra! Ovnovima sudbinski susret, Devicama veći novac, a evo ko kupuje automobil

Retrogradni Jupiter (9. oktobar) pridružiće se Saturnu, Neptunu, Plutonu i Uranu, tako da na trenutak zastajemo i sumiramo situacije iz prošlosti, kako bismo uvideli gde smo pogrešili da možemo da budemo spremni za nove početke. Puton se ponovo vratio u Jarca, pa smo na testu izdržljivosti, a iza nas je i pomračenje Sunca i Meseca, tako da je vreme da se oslobodimo svih stvari i odnosa koji su nas blokirali u prošlosti. Venera se nalazi u Škorpiji, pa donosi uzbudljiva poznanstva, ali i karmičke veze.

06.10.2024

06:40

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)
Kultura

Održana promocija knjige "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" (FOTO)

U prepunoj sali Kolarčeve zadužbine u Beogradu, sinoć je predstavljena knjiga "Srbi na Kosovu i Metohiji u 20. i 21. veku" autora prof. Dragoslava Ćetkovića u izdanju Obeležja plus i Fondacije Braća Karić a u prisustvu Njegovog Preosveštenstva Episkopa novobrdskog g. Ilariona, vikara Patrijarha srpskog g. Porfirija, mnogobrojnih uglednih zvanica, predstavnika srpskih kulturnih i javnih institucija, predstavnika medija i znamenitih građana Kosova i Metohije.

05.10.2024

14:12

Džet set

Srbija