• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

15.10.2024

06:40

Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar! Vagama sledi povišica, Devicama dolazi bivša ljubav

Shutterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za utorak 15. oktobar! Vagama sledi povišica, Devicama dolazi bivša ljubav

Podeli vest

Današnji dan za mnoge pripadnike Zodijaka donosi razna iskušenja i promene na ljubavnom i poslovnom planu.

Evo šta očekuje svaki horoskopski znak

OVAN


LJUBAV: Bićete, pre svega, zainteresovani za to da svijete ljubavno gnezdo. Radićete na tome da ostvarite ili unapredite zajednički život. POSAO: Pozitivne promene u vezi sa poslom. ZDRAVLJE: Dobro.


BIK


LJUBAV: Moguće je da će vam se dopasti neko ko se bavi kreativnim zanimanjem. POSAO: Korist od partnerskog posla i svega što ima veze sa radom u paru. ZDRAVLJE: Stabilno.


BLIZANCI


LJUBAV: Situacija u ljubavnom životu biće pozitivna i zbog toga ćete biti vrlo optimistični. POSAO: Sreća u svemu što ima veze sa samoizražavanjem ili špekulisanjem. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

Foto: Shuterstock

 


RAK


LJUBAV: Bićete usmereni na druge oblasti života jer ovo nije vaše vreme za ljubav. Moguće je privremeno razdvajanje od partnera. POSAO: Bavićete se administracijom. ZDRAVLJE: Nervna napetost.


LAV


LJUBAV: Imaćete previše kontakata i svi će vam delovati zanimljivo. POSAO: Dobićete priliku da zauzmete lidersku poziciju, što vama inače najbolje leži. ZDRAVLJE: Promenljivo.


DEVICA


LJUBAV: Moguće je da ćete se vratiti nekome s kim ste bili u prošlosti. POSAO: Lako možete obezbediti novčanu infuziju i naplatiti svoja potraživanja. ZDRAVLJE: Infekcije.


VAGA


LJUBAV: Možda ćete upoznati nekog preko prijatelja ili će se probuditi osećanja prema nekome ko se druži sa članovima vaše porodice. POSAO: Dobićete uvećanje plate ili bonus. ZDRAVLJE: Stabilno.

Foto: Shuterstock

 

ŠKORPIJA 


LJUBAV: Bićete još privlačniji nego inače, zbog čega ćete dobiti mnoge komplimente. POSAO: Ako vaš posao podrazumeva lepotu i kreativnost, imaćete uspeha. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.


STRELAC


LJUBAV: Vaš ljubavni život će biti vrlo nestabilan, moguć je raskid veze ili svađa sa partnerom. POSAO: Blagi napredak, pogotovo ako vaš posao ime veze sa inostranstvom. ZDRAVLJE: Solidno.

 

JARAC


LJUBAV: Ljubavni život će vam biti vrlo nestabilan. POSAO: Bićete inspirisani jer ćete uživati u onome što radite ili ćete promeniti posao tako da možete da uživate. ZDRAVLJE: Dobro.


VODOLIJA


LJUBAV: Bićete komunikativniji i aktivno ćete tražiti nekog s kim biste se povezali na emotivnom nivou. POSAO: Moguć napredak u oblasti finansija. ZDRAVLJE: Osetljivo.


RIBE


LJUBAV: Imaćete želju da budete s nekim s kim ne možete imati otvorenu vezu, već isključivo tajnu. POSAO: Promene u oblasti finansija, moguć je iznenadni dobitak. ZDRAVLJE: Vrlo dobro.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?
Društvo

Ko je krivac: Visoke trgovačke marže - monopolsko ponašanje ili inflatorni pritisak?

Zbog sumnje da su se dogovarali o cenama, Komisija za zaštitu konkurencije pokrenula je postupak protiv Delezea, Merkatora, Univereksporta i Disa. Još pre nekoliko meseci premijer Vučević je rekao da Vlada sa Narodnom bankom ispituje ko se i koliko ugrađuje u cene, i najavio mogućnost da se u istragu uključi i Bia. Poljoprivrednici već duže vreme ukazuju na veliku razliku između otkupnih i cena na rafovima, kao i da ih trgovci ugrožavaju uvozom.

15.10.2024

09:02

TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)
Live TV

Sukobi u svetu počinju da prete i Balkanu? Srpski narod koji živi bilo gde van matice uzurpiran je i mučen! (VIDEO)

Uprkos svim mirovnim konferencijama,, svet i dalje srlja ka kolapsu. Sukobi su sve veći, a za to vreme mi se trudimo koliko možemo da sve to izbegnemo. Balansiramo koliko možemo da ne bismo postali deo tog haosa koji je sve veći i sve širi. Da li ćemo uspeti da sprečimo "zapaljivanje" Balkana, a čini se da velike sile baš to hoće. Na ovu temu u "Otvorenom studiju" govorili su prof. dr Dejan Miletić iz Centra za proučavanje globalizacije, pukovnik u penziji MIloje Pršić i Marko Šćepanović, savetnik potpredsednika Vlade i ministra unutrašnjih poslova.

14.10.2024

20:05

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Nauka