• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

23.10.2024

19:00

5 horoskopskih znakova čeka velika sreća u decembru! Sva vrata će im biti otvorena

Shutterstock

Horoskop

5 horoskopskih znakova čeka velika sreća u decembru! Sva vrata će im biti otvorena

Podeli vest

U decembru će Strelčevi, Lavovi, Vage, Jarčevi i Blizanci doživeti izuzetnu sreću i sve će im ići od ruke!

Ovi srećnici će dočekati prilike koje su dugo priželjkivali, a njihovi planovi će se ostvarivati brže nego što su se nadali. Mnogi će doživeti talas radosti i nove mogućnosti, dok će neki samo primetiti male promene.

Međutim, ovih pet Zodijaka će zasijati u poslednjem mesecu godine.

Pogledajte ko su ti srećnici kojima će decembar otvoriti vrata novih prilika i doneti obilje sreće.

Foto: Shutterstock

Znakovi koji će imati sreće u decembru

 

Strelac

Kako decembar tradicionalno pripada Strelcima, i ove godine planete su na njihovoj strani. Njih očekuju novi počeci, sloboda, mogućnosti za putovanja ili obrazovanje. Inspiracija i kreativnost će ih pratiti na svakom koraku, a sve što započnu imaće potencijal da procveta u narednoj godini. Njihov ljubavni život će cvetati, a profesionalni uspesi će biti nagrada za sav trud uloženi tokom godine. 

Jarac

Jarčevi će napokon uživati u plodovima svog truda. Decembar donosi gotovo sigurne uspehe na poslu, dok će sve prepreke iz prethodnog perioda biti rešene. Nova poznanstva i proširenje poslovne mreže omogućiće im lakši put ka dugoročnim ciljevima. Finansijska situacija će se dodatno stabilizovati, dok se otvaraju vrata novih poslovnih prilika.

Blizanci

Blizance očekuju promene na ličnom planu. Novi putevi će im se otvoriti, bilo na poslovnom, bilo na ličnom planu. Decembar donosi šansu da ostvare dugo planirane ciljeve, bilo da se radi o poslu ili ličnom razvoju. Njihova društvenost i prilagodljivost pomoći će im da prevaziđu izazove, a podrška bližnjih biće od presudne važnosti. Osetiće nalet pozitivne energije koja će ih nositi kroz decembar. 

Foto: Shutterstock

Astro prognoza za decembar

 

Lav

Lavovi će u decembru zasijati u punom sjaju. Na poslu, u umetničkim projektima ili ljubavi, Lavovi će biti u centru pažnje. Njihova harizma i odlučnost vodiće ih ka uspehu, a mnogi će ih prepoznati kao prave lidere. Decembar će im doneti i emotivno ispunjenje, čineći ovaj period idealnim za posvećivanje ljubavi.

Vaga

Vage će pronaći savršenu ravnotežu između poslovnog i privatnog života. Decembar im donosi prilike za napredovanje u karijeri, dok će odnosi sa voljenima biti harmonizovani. Smirenost i jasnoća koje donose planete pomoći će Vagama da donesu ključne odluke bez stresa. Decembar im takođe donosi i poslovne prilike, kao i dugo očekivana putovanja.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Džet set

Srbija