• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

22.10.2024

19:30

3 znaka ne trpe brak i razvode se očas posla! Nikada nikome neće biti pravi partneri

Shutterstock

Horoskop

3 znaka ne trpe brak i razvode se očas posla! Nikada nikome neće biti pravi partneri

Podeli vest

Pojedini znaci horoskopa mnogo lakše i brže se odlučuju na razvod braka u odnosu na ostale pripadnike Zodijaka.

Nisu spremni da se obavežu na ceo život i čim dođe do neslaganja i prepreka u ljubavnom odnosu beže i povlače radikalne poteze u ljubavi. 

Evo koja tri znaka imaju poteškoće da održe stabilne veze: 

Foto: Shuterstock

 

Blizanci

Blizanci su znakovi koji vole dinamiku i uzbuđenje, a njihova nemirna priroda često ih dovodi do problema u dugoročnim vezama. Društveni su, radoznali i uvek u potrazi za novim iskustvima.

Brzo se zasite rutine, a ako im veza ne pruža dovoljno izazova i novina, počinju da osećaju da su "zaglavljeni". Ova potreba za promenom može ih dovesti do toga da se brže odluče na razvod nego drugi znakovi.

Strelac

Strelčevi su poznati kao veliki ljubitelji slobode i avanture. Oni su znak koji uvek traži nova iskustva i istražuje život sa entuzijazmom. Iako su izuzetno strastveni i znaju da budu u vezama koje ih inspirišu, problem nastaje kada se osećaju zarobljenima ili ograničenima. Strelčevi cene nezavisnost i često im teško padaju kompromisi, koji su nužni u dugoročnim odnosima. Ako osete da im brak oduzima previše slobode ili ih sprečava da se razvijaju, spremni su da brzo prekinu vezu.

Foto: freepik

 

Vodolija

Vodolije su znakovi koji cene originalnost, nezavisnost i slobodu izražavanja. Često su vizionari i vrlo samostalni u svojim razmišljanjima i postupcima. Iako mogu biti odani i privrženi, njihova potreba za ličnim prostorom često može izazvati probleme u braku.

Teško se nose sa vezama koje im nameću pravila ili ograničavaju njihovu individualnost. Kada osete da ih brak sprečava u izražavanju vlastitih želja ili ambicija, često odluče da prekinu vezu.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU
Politika

"Tajms" preneo nepostojeću izjavu predsednika Vučića! Gujon: Srbija odavno donela odluku da se pridruži EU

Direktor Kancelarije za javnu i kulturnu diplomatiju Arno Gujon saopštio je da je današnji „Tajms” objavio neistinitu tvrdnju da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić rekao da bi ''Srbija mogla da zaobiđe EU i uđe u BRIKS'', zamolivši britanski list da se javno izvini zbog obmanjivanja javnosti i promeni naslov članka koji je zasnovan na lažnom citatu.

25.10.2024

22:55

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom
Kultura

Hana Selimović dobitnica nagrade za najbolju žensku ulogu u Brčkom

Na Internacionalnim teatarskim susretima Brčko distrikta BiH, održanim od 17.10. do 25.10.2024. godine, stručni žiri u sastavu: Dubravka Crnojević Carić, akademska glumica, rediteljka i teatrolog, Slobodan Unkovski, pozorišni reditelj, profesor glume i pozorišne režije i Osman Arslanagić, profesor scenografije i kostimografije, odlučio je da se Nagrada za najbolju žensku ulogu dodeli Hani Selimović za ulogu Ane/Ćerke u predstavi "Otac" u produkciji beogradskog Ateljea 212 (autor: Florian Zeler, reditelj: Paolo Mađeli).

25.10.2024

13:51

Džet set

Srbija