• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Zvezdica

20.10.2024

06:40

Najtačniji nedeljni horoskop od 21. do 28. oktobra! Sezona Škorpije donosi srećne vesti za 3 znaka

Shutterstock

Horoskop

Najtačniji nedeljni horoskop od 21. do 28. oktobra! Sezona Škorpije donosi srećne vesti za 3 znaka

Podeli vest

Bliži se sezona Škorpije (23. oktobar), pa polako ali sigurno počinjemo da saznajemo stvari koje su trebale da ostanu skrivene. Merkur se već nalazi u ovom znaku, tako da se nalazimo u periodu u kojem isplivavaju tajne na površinu. Venera se nalazi u Strelcu, pa će pripadnice lepšeg pola biti otvorenije za nova poznanstva, flert ali i planiranje putovanja u daleke krajeve.

Ovan

Posao - Merkur u Škorpiji donosi vam nova saznanja o poslovnom projektu koji vas zanima, pa ćete shvatiti da ništa nije onako kako deluje da jeste. Možete se osećati motivisano da završite započete projekte, ali i da krenete u nove poduhvate.

Ljubav - Venera u Strelcu donosi vam putovanje sa voljenom osobom, kao i poznanstva sa osobama koje dolaze iz inostranstva. Slobodni Ovnovi mogu upoznati osobu koja će ih privući na prvi pogled. Ovnovi u vezi neka obrate pažnju na komunikaciju, jer su mogući nesporazumi zbog brzopletosti.

Zdravlje - Slabije.

Bik

Posao - Venera u Strelcu daje vam pozitivniju atmosferu na radnom mestu. Imaćete ideje za nove projekte ali i saradnju sa inostranim firmama. Bikovi će ove nedelje biti fokusirani na praktične stvari, poput finansija i stabilnosti. Možda će biti potrebno da donesete važne odluke vezane za novac ili karijeru.

Ljubav - U ljubavi će situacija biti stabilna, ali se može osetiti lagano zasićenje u dugotrajnim vezama. Slobodni Bikovi će biti otvoreniji za nova poznanstva i kontakte. Ukoliko ste u braku, partner će vas opterećivati rodbinskim odnosima.

Zdravlje - Poboljšanje.

Foto: Shutterstock

 

 

Blizanci

Posao - Blizanci će biti u svom elementu ove nedelje, sa puno novih kontakata i ideja. Bićete društveni i raspoloženi za nova poznanstva, što vam može doneti važne poslovne ili lične prilike. Vaša kreativnost će biti prepoznata i moguće su pohvale ili čak povišica.

Ljubav - U ljubavi je prisutno nezadovoljstvo zbog odnosa Jupitera i Saturna. Teška nedelja za nova poznanstva, tako da gledajte kako da postojeće odnose održite na stabilnim nogama. Venera u sedmom polju može da vam donese susrte sa osobom koja je poznata široj javnosti.

Zdravlje - Dobro.

Rak

Posao - Mars u vašem znaku vas snažno gura napred, pa i pored konstantne iscrpljenosti pokušavate da ostanete dominantna figura na radnom mestu. Predstojeća nedelja je kreativna i pravo je vreme da osmislite nove ideje koje će doneti rezultate do kraja godine.

Ljubav - U ljubavi, moguća su preispitivanja odnosa s partnerom, ali nemojte da donosite ishitrene zaključke. Venera u šestom polju donosi vam susret preko posla, pa čak možda i flert sa osobom koja radi sa vama.

Zdravlje - Slabije.

Foto: Shutterstock

 

 

Lav

Posao - Lavovi će ove nedelje biti u centru pažnje, ali na način koji možda nisu očekivali. Na poslu će se pojaviti prilike koje zahtevaju brzo delovanje, a vaša odlučnost će biti ključna. Ipak, pazite da ne budete previše dominanti u razgovorima s kolegama.

Ljubav - U ljubavi, Lavovi će biti strastveni i otvoreni za nove avanture, što može doneti osveženje u postojećim vezama ili šanse za nove. Venera u petom polju donosi novo poznanstvo na mestu javnog tipa. Prijaće vam Strelčevi, dok će vam Škorpije biti komplikovane.

Zdravlje -  Osetljivo.

Devica

Posao - Naglašeno treće polje donosi vam lepe vesti i nove pregovore. Device će ove nedelje biti posebno organizovane i efikasne. Na poslu će vaša posvećenost i pažnja prema detaljima biti nagrađena, a možete dobiti i novu odgovornost ili projekat.

Ljubav - Otvoreni ste za bilo kakvu komuniakciju, ali i flert preko poruka. Moguća su nova poznanstva preko društvenih mreža. Ukoliko imate partnera, ne bi bilo loše da otputujete na par dana ili odete na izlet u prirodu.

Zdravlje - Bolje.

Foto: Shutterstock

 

 

Vaga

Posao - Veneru u trećem polju treba da iskoristite za pregovore. Moguće je potpisivanje važnog dokumenta. Naglašeno drugo polje Škorpije možete da iskoristte kako biste osigurali veću zaradu. Mogućnost veće zarade u narednom periodu.

Ljubav - U ljubavi će Vage biti šarmantne i zavodljive, a moguće su i nove romantične veze za one koji su slobodni. Ipak, budite pažljivi u donošenju važnih odluka, jer ste skloni neodlučnosti. Venera u Strelcu donosi pojačan flert preko poruka, tako da je moguće da vam neko izjavi ljubav.

Zdravlje - Slabije.

Škorpija

Posao - Sezona vašeg znaka donosi pozitivne promene na svim poljima. Pokazaćete se kao dobar organizator, a i odlično proceniti na koga možete da se oslonite na radnom mestu.  Na poslu je moguće da ćete preuzeti inicijativu u važnim projektima, što će vas staviti u centar pažnje.

Ljubav - U ljubavi će situacija biti strastvena, ali i pomalo turbulentna, pa se potrudite da izbegnete sukobe sa partnerom. Raspoloženi ste za nove izazove i avanture, tako da iz jednog običnog poznanstva može da se rodi velika ljubav.

Zdravlje - Odlično.

Foto: Shutterstock

 

 

Strelac

Posao - Strelčevi će ove nedelje biti puni energije i želje za avanturom. Možete osetiti potrebu za promenom, bilo da je to na profesionalnom ili ličnom planu. Na poslu će vaša optimistična energija privući nove poslovne prilike, a moguće su i putovanja ili nova saznanja.

Ljubav - Venera u vašem znaku ukazuje da ćete se prolepšati. Bićete jedan od najlepših znakova u Zodijaku, pa ćete lako osvojiti svakoga ko vam se dopada. Očekuje vas nova romanse ali i prilika za zaljubljivanje.

Zdravlje - Bolje.

Jarac

Posao - Jarčevi će ove nedelje biti posebno fokusirani na svoje ciljeve i karijeru. U narednim danima ćete imati veliku podršku prijatelja na radnom mestu. Do 20. novembra ćete biti u prelomnom periodu zbog povratka Plutona u vaš znak.  

Ljubav - U ljubavi ćete možda osećati distancu, ali to ne znači da nema emocija – samo vam je potrebna pauza i prostor za razmišljanje. Slobodni Jarčevi će biti privučeni osobama koje dele njihove ambicije.

Zdravlje - Dobro.

Foto: Shutterstock

 

 

Vodolija

Posao - Vodolije će ove nedelje biti usmerene na kreativnost i inovacije. Na poslu ćete imati priliku da pokažete svoju originalnost, što vam može doneti pohvale od strane nadređenih. Mars u šestom polju vas zatrpava obavezama, pa često ne stižete da ostvarite sve što želite.

Ljubav - U ljubavi ćete osećati potrebu za slobodom i nećete želeti da vas neko ograničava, ali ipak održite otvoren dijalog sa partnerom. Slobodne Vodolije će biti u potrazi za osobom koja deli njihove vizije.

Zdravlje - Stabilno.

Ribe

Posao - Na poslu će se pojaviti prilike za kreativne projekte, a vaša maštovitost će biti na visokom nivou. Naglašeno deveto polje može da vam donese usavršavanje ili putovanje u drugi grad radi posla. Kursevi, edukacije, studije, sve što može da dođe u obzir u narednom periodu.

Ljubav - U ljubavi ćete biti romantični i spremni za nove početke, ali se potrudite da ne idealizujete situaciju ili osobu previše. Venera u Strelcu uslovljava flert na radnom mestu. To može da bude i osoba koja vam je nadređena.

Zdravlje - Dobro.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Očekujemo vas u Srbiji kada završite škole i fakultete! Milićević u Italiji na manifestaciji "Dečije igre bez granica": Nastavite da negujete svoje običaje i kulturu
Društvo

Očekujemo vas u Srbiji kada završite škole i fakultete! Milićević u Italiji na manifestaciji "Dečije igre bez granica": Nastavite da negujete svoje običaje i kulturu

Đorđe Milićević, ministar bez portfelja zadužen da prati stanje, predlaže mere i učestvuje u koordinaciji aktivnosti u oblasti odnosa Republike Srbije sa dijasporom prisustvovao je manifestaciji „Dečije igre bez granica“ u Toriju de Kvartezolu u Vićenci i tom prilikom je deci koja pohađaju dopunsku školu uručio udžbenike i zastave.

20.10.2024

13:20

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci
Kolumne

DOSTA ZLOČINA! Kolumna Dragana J. Vučićevića: Opasni ludaci

Alo, psihijatrija! Ima ta jedna simpatična pesma, peva je, proguglajte, malo poznati Jasmin Jusić, nikada nije postala veliki hit, ali toplo je ovim putem, evo, preporučujem na slušanje i službenu upotrebu organizatorima tzv. ekoloških protesta po Srbiji. Biće da je njima preko potrebna.

20.10.2024

11:40

TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)
Live TV

Nikako ne smemo zaboraviti da nam je Izrael pomagao tokom rata u Bosni! Palestinski narod je bio žrtva i talac Hamasa! (VIDEO)

Jahja Sinvar, vođa Hamasa, ubijen je u u Gazi pre nekoliko dana, a nedavno je i pokušan napad dronom na privatnu rezidenciju izraelskog premijera Benjamina Netanjahua. Kako će ovo uticati na tok sukoba na teritoriji Izraela komentarisali su analitičar profesor dr Miloš Laban i inženjer telekomunikacija Avram Izrael tokom gostovanja u "Info jutru".

20.10.2024

09:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija