• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

25.10.2024

06:40

Dnevni horoskop za petak 25. oktobar! Bikovima sledi priliv novca, a evo ko upoznaje nekoga

Shuterstock

Horoskop

Dnevni horoskop za petak 25. oktobar! Bikovima sledi priliv novca, a evo ko upoznaje nekoga

Podeli vest

Vodolije će privući neko iz kruga prijatelja ili neko koga će upoznati preko prijatelja.

Evo šta svaki horoskopski znak može danas da očekuje:

OVAN

LJUBAV: Nemiran porodični život i mogući konflikti sa partnerom ako živite zajedno. POSAO: Povećana aktivnost i problemi u privatnom i posebno porodičnom biznisu. ZDRAVLJE: Stabilno.

BIK

LJUBAV: Uživaćete u društvu ili razgovoru sa nekim ko vam se dopada, ali taj odnos možda neće napredovati dalje od razgovora. POSAO: Moguć manji priliv novca. ZDRAVLJE: Virusne infekcije.

BLIZANCI

LJUBAV: Bićete nervozni i grubi u komunikaciji, što će imati negativan uticaj na vaš ljubavni život; posebno ako ste u vezi. POSAO: Radićete nešto što iziskuje fizički napor. ZDRAVLJE: Lošije.

Foto: Shuterstock

 

 

RAK

LJUBAV: Teško da ćete moći da uspostavite harmoničan odnos sa bilo kim u ovom periodu. Za disharmoniju ćete vi biti krivi. POSAO: Moguć sukob sa nadređenom osobom. ZDRAVLJE: Slabo.

LAV

LJUBAV: Nećete imati sreće da nađete trajnu ljubav, ali lako možete upoznati nekog ko će vas privući nakratko. POSAO: Uspeh onima koji se bave trgovinom. ZDRAVLJE: Kijavica.

DEVICA

LJUBAV: Moguće je da nađete tajnu simpatiju, ali verovatno ništa bitnije od toga. POSAO: Uspeh u svakoj uslužnoj delatnosti, kao i dobit od bavljenja turizmom. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

Foto: Shuterstock

 

 

VAGA

LJUBAV: Što je veće društvo kojim se okružujete, to su veće šanse da nađete ljubav. POSAO: Povoljno vreme za one čiji posao zavisi od pripadanja različitim grupama. ZDRAVLJE: Stabilno.

ŠKORPION

LJUBAV: Bićete elokventni, što će zadiviti mnoge i pomoći vam u potrazi za ljubavlju. POSAO: Popularnost i dopadljivost će vam porasti, što možete iskoristiti u poslu. ZDRAVLJE: Promenljivo.

STRELAC

LJUBAV: Neko će se sigurno zaljubiti u vas jer su u ovom periodu vaše draži posebno naglašene. POSAO: Bićete zadovoljni time kako stoje stvari u ovoj oblasti. ZDRAVLJE: Osetljivo.

Foto: Shuterstock

 

 

JARAC

LJUBAV: Danas je posebno nepovoljan dan za zajednički život sa izabranom osobom. Partner će biti nervozan i svadljiv. POSAO: Problemi u partnerskom poslu. ZDRAVLJE: Solidno.

VODOLIJA

LJUBAV: Izgleda da će vas privući neko iz kruga prijatelja ili neko koga ćete upoznati preko prijatelja. POSAO: Problemi za one koji se bave administracijom. ZDRAVLJE: Infekcija disajnih puteva.

RIBE

LJUBAV: Bilo bi dobro da budete svesni nepovoljne situacije, posebno ako ste u braku. POSAO: Možda ćete razmišljati o radu u inostranstvu. ZDRAVLJE: Pogoršanje.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija