• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica/informer.rs

26.10.2020

16:43

Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO)

Lajfstajl

Izgled ovog psa šokirao je svet, NIKO NIJE MOGAO DA VERUJE DA JE VLASNIK MOGAO TOLIKO DA GA ZAPUSTI! Danas, izgleda ovako! (FOTO)

Podeli vest

U Francuskoj je u julu ove godine pronađen pas u užasnom stanju. Vlasnik ga je godinama zanemarivao, do te mere da se njegovo krzno toliko umršeno da je bilo svo u dredovima.

„Zamolio sam ga zdravstvenu knjižicu psa, nije je imao kod sebe. Rekao je da je pas pripadao njegovoj ćerki koja se odselila u Pariz. Nakon podužeg razgovora shvatio sam da uopšte ne shvata na šta mu ukazujem. Tvrdi da je psa prao, a ja sam mu uzvratio da je vidljivo da je reč o sistematskom višegodišnjem zanemarivanju koje se smatra zlostavljanjem. Iako je bio na lancu, imao je posudu sa hranom i čistom vodom“, napisao je na Fejsbuku Bertrand Ševalije koji je objavio i šokantne fotografije ovog havanskog bišona.

 

 

Kad je vlasnika upozorio da će slučaj prijaviti policiji, ovaj se predomislio i obećao da će zakazati termin kod veterinara i ošišati psa i rešiti buba koje ima na leđima.

Sada je organizacija koja brine o napuštenim psima objavila da je pas imena Kakao na kraju ipak završio kod njih. Ošišali su mu skoro osam kilograma krzna i traže mu novu porodicu.

Kakao je neprepoznatljiv nakon tretmana ulepšavanja. Kažu da voli duge šetnje i sneg. Sa psima i mačkama se ne slaže dobro, ali decu obožava.

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)
Live TV

Američkim okupatorima Albanci služe kao besni kerovi upereni protiv Srba! Evo zašto je opasno otvaranje mosta na Ibru! (VIDEO)

U emsiji "Info dan" gostovali su Ana Đorđević, borac za prava Srba na KiM i Ljubomir Marić, bivši narodni poslanik. Oni su govorili o značaju mosta na Ibru i zbog čega je za Srbe toliko važno da most ostane zatvoren. Uživo u program javio se i dopisnik Informera Lazar Stević koji je govorio o tome kakva je trenutna situacija na mostu na Ibru.

14.08.2024

15:36

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift
Kultura

Vodič kroz humani biznis po receptu Tejlor Svift

Muzičke biografije često su zanimljive i čitaocima koji nisu „muzički fanovi“, jer su važan izvor razumevanja društvenih trendova niza decenija, pa i vekova. Ali, zahvaljujući biografiji novinarke Kerolajn Salivan Tejlor: Iz ere u eru, koju je nedavno objavilo Vulkan izdavaštvo, za ovaj žanr mogli bi ozbiljno da se zainteresuju i marketinški stručnjaci, biznismeni i svi oni kojima su važne teme finansija i investicija.

14.08.2024

11:42

Džet set

Srbija