• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.02.2022

11:24

MA KAKAV RAZMAŽENKO! Ovaj pas odbija da jede dok mu se ne priredi MAGIČNI ŠOU! (VIDEO)

Instagram/dogxytocin

Lajfstajl

MA KAKAV RAZMAŽENKO! Ovaj pas odbija da jede dok mu se ne priredi MAGIČNI ŠOU! (VIDEO)

Podeli vest

Ovaj pas je dokaz koliko neko može da bude razmažen.

Nema sumnje da su psi stvoreni da ulepšavaju život svojim vlasnicima. Ipak, nekada im malo i otežavaju stvari, kao na primer kada je u pitanju jelo. 

Iako većina pasa nema problema sa hranom, isto tako i oni znaju šta je više, a šta manje ukusno, pa ne čudi kada neke lekove ili "zeleniše" jednostavno ne žele da uzmu. 

Tada se mnogi ljudi služe raznim trikovima, a ovaj čovek je to shvatio na veoma bukvalan način. 

S obzirom na to da njegov pas ne želi da uzme zdravu nagradicu, on mu svaki put prethodno priredi magični šou i tek tada ova slatka krznenena loptica dobije želju za jelom. 

Kako to izgleda, pogledajte u snimku na početku teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija