• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

20.04.2022

08:48

Ova BOJA NOKTIJU će dominirati u letnjoj sezoni! Pevačica Kaja Ostojić već pokazala koliko MOĆNO IZGLEDA! (FOTO)

Instagram/Kaja Ostojić

Lajfstajl

Ova BOJA NOKTIJU će dominirati u letnjoj sezoni! Pevačica Kaja Ostojić već pokazala koliko MOĆNO IZGLEDA! (FOTO)

Podeli vest

Ukoliko imate dilemu koju za boju noktiju da se odlučite, slobodno iskopirajte Kaju Ostojić.

Jedna od glavnih stvari o kojima žene vode računa, kada je njihov izgled u pitanju jesu i nokti. U današnje vreme je poprilično pristupačno priuštiti sebi povremeni manikir u salonu, ali isto tako i kućnu varijantu, koja može biti podjednako učinkovita.

Lakovi za nokte, tj. odabir boje su one "slatke muke" sa kojima se dame susreću, ali ni ovde ne bi trebalo da bude previše problema.

Zapravo, svake sezone se izdvoji po neka boja koja će dominirati. Prošlog leta bi se moglo reći da su to bile mint i nude nijanse, dok je ove sezone bela boja u vođstvu. 

Naravno, bela boja noktiju najbolje stoji ženama koje su malo i preplanule i imaju tamniju put, a pevačica Kaja Ostojić je pokazala da već uveliko prati ovaj trend.

Ona je na svom Instagramu objavila fotografiju svog manikira, upravo pokazavši da se odlučila za belu boju:

- Bela senzacija - napisala je Kaja uz fotku.

Evo kako je izgledalo:

Foto: Foto: Instagram/kaya_ostojic

Kaja Ostojić

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)
Live TV

Nemačka i Francuska potajno priželjkuju kraj rata u Ukrajini jer zavise od ruskog gasa! Kosmet je sfera nemačkog uticaja! (VIDEO)

Gosti "Rata uživo" bili su politikolog Andreja Lović i Mladen Duvnjak iz organizacije "Srbi za Trampa". Govorili su, između ostalog, o predstojećim izborima u Sjedinjenim Američkim Državama, kao i o potencijalnim posledicama koje će njihov ishod imati na Evropu i NATO pakt. Takođe, komentarisali su i političku situaciju u Americi i Nemačkoj.

30.08.2024

22:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija