• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

16.12.2022

12:58

GUGL NAM OTKRIVA! Ovo su 3 najtraženija MODNA KOMADA u 2022. GODINI!

Reuters

Lajfstajl

GUGL NAM OTKRIVA! Ovo su 3 najtraženija MODNA KOMADA u 2022. GODINI!

Podeli vest

Došao je decembar, poslednji mesec u 2022. godini, a Gugl je tradicionalno objavio rezultate istraživanja koji modni detalji su bili najtraženiji

Na vrhu liste našao se modni detalj koji je aktuelan u svakom dobu godine, bez obzira na temperature. Neophodan je svakoj ženi i ne može da bude promašena investicija - može da se nosi dvanaest meseci u godini.

 

 

Košulje oduvek važe za osnovni i nezaobilazan komad u ženskom ormaru, ali je predimenzioniran kroj ovom komadu dao urbaniji pečat i učinio ga ekstremno popularnim. Jedan od razloga zašto je ovaj komad najpretraživaniji jeste i činjenica da nije rezervisan samo za jednu sezonu, već može da se nosi u bilo kom periodu godine - izgleda podjednako dobro leti preko bikinija na plaži, kao i zimi uparen sa debelim šalom i farmerkama.

Postoji mnogo, mnogo načina za kombinovanje oversized košulje, ali omiljen ženama širom sveta je uz poslovne, glomazne mokasine i pantalone sa širokim nogavicama. Ovo nije kombinacija koja ostavlja bez daha, ali je s druge strane veoma pogodna za svakodnevno nošenje i veoma udobna, a opet trendi i šik.

 

 

Inače, pantalone sa širokim nogavicama u aprilu ove godine imale su najviše pretraga ikada otkako su plasirane kao odevni komad. Ne moramo da naglasimo koliko su aktuelne - viđamo ih svuda i nose ih svi, pa čak i najbolje obučene žene sveta.

Ovaj model pantalona odlično se uklapa uz gore pomenute košulje, ali i rolke, džempere, kratke kardigane, romantične bluze, sakoe, kratke jakne - zaista pruža bezbroj mogućnosti. Takođe, uz visoke potpetice i sa dubljim strukom vizuelno izdužuju noge i figuru čine vitkijom.

 

 

Kada je reč o glomaznim mokasinama inspirisanim muškom modom one su najveći rast pretraživanja zabeležile u septembru 2022. Ovo je atraktivan, efektan model cipela koji je najčešće udoban, a daje poseban pečat svakoj kombinaciji.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija