• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

13.02.2023

06:10

SAMO JEDNA STVAR JE MOGLA DA ODVOJI OVOG PSA OD GLOĐANJA KOSKE! Možete li da pogodite o čemu se radi? (VIDEO)

Instagram/dogtraining.fact

Lajfstajl

SAMO JEDNA STVAR JE MOGLA DA ODVOJI OVOG PSA OD GLOĐANJA KOSKE! Možete li da pogodite o čemu se radi? (VIDEO)

Podeli vest

Ovaj pas ima omiljenu pesmu, zbog koje ostavlja sve što radi i počinje da peva.

Kada imate ljubimca, svaki dan vam je zanimljiv, jer umeju da priređuju razne stvari.

Jedni umeju da izvode trikove, drugi su velike maze, pa zahtevaju česta češkanja, a ovaj lepotan je zapravo muzički nadaren.

Na snimku koji se pojavio na društvenoj mreži Instagram, možemo videti psa koji veoma posvećeno glođe svoje koske, bez ikakve namere da prestane.

U pozadini se čuje muzika, koja ga u početku nimalo ne ometa u nameri da do kraja pojede svoju nagradicu, sve do jednog ključnog momenta.

Kada je počela pesma "Old town road", pas je momentalno ostavio sve i... počeo da peva, istina na jedini način na koji ume, zavijanjem, ali mora mu se priznati da ima ritam.

Kako je to izgledalo, pogledajte u snimku sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
ChuChu

pre 1 godinu

Psi su mnogo bolji od nas ljudi, nazalost prema njima se vrlo vrlo cesto vrlo surovo odnosimo prema njima a nisu to zasluzili !

Samosvesna građanka

pre 1 godinu

Medenko! A ja pomislila da je kosku ostavio da bi pojurio - mačku.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija