• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.02.2023

14:31

PROKLETSTVO LUTRIJE! Bračni par osvojio džekpot, a na kraju su doživeli nesreću (FOTO)

Lajfstajl

PROKLETSTVO LUTRIJE! Bračni par osvojio džekpot, a na kraju su doživeli nesreću (FOTO)

Podeli vest

Adrijan i Džilijan Bajford mislili su da su se njihovi snovi ostvarili kada su osvojili džekpot od 148 miliona funti na lutriji, ali ih je to dovelo do raspada porodice.

Vlasnik muzičke radnje Adrijan (41) i medicinska sestra Džilijan (40) su se borili da sastave kraj s krajem kada su jedne noći 2012. godine uključili televizor i otkrili da se su izvučeni njihovi brojevi i da su preko noći zahvaljujući lutriji postali milioneri. Par je bio oduševljen, ali nisu znali, da će stvari početi da se raspadaju samo nekoliko meseci kasnije.

 

 


Posle par godina Džilijan je otkrila kako bi volela da nikada nije osvojila nagradu, opisujući kako je pobeda od 148 miliona funti EuroMillions-a razbila njenu porodicu.

 

Dobili milione na lutriji, pa raskinuli

 

- Novac je trebalo da učini sve srećnim - rekla je novinarima tada uplakana Džilijan. Ona je raskinula sa tadašnjim suprugom Adrijanom samo 15 meseci nakon pobede, par je podelio novac i ona se preselila iz svog doma u Safolku nazad u Škotsku.

Otvorila je kompaniju za nekretnine u Angusu, gde je zaposlila svog najboljeg druga, ali se par navodno posvađao oko pasa. Ona je takođe optužena da je napala svog bivšeg, ali je oslobođena zbog nedostatka dokaza. Udala se za Brajana Dinsa (38) u blizini Sent Endrjuza u avgustu 2018, šest godina od dana nakon njenog džekpota. Sada koristi prezime svog novog muža.

U međuvremenu, Adrijan se verio za stabilnu devojku, 16 godina mlađu od njega, nakon šest nedelja veze nakon razlaza sa Džilijan. Konačno je prodao vilu od 10 miliona funti koju je kupio sa svojom bivšom ženom nakon njihovog dobitka na lutriji, za koju je rekao da je za njega bila puna tužnih uspomena.

 

 

Nakon niza propalih veza, prijatelj je otkrio da je Adrijan samo želeo da se oslobodi gomile luksuza.

Rekli su za The Sun:

"On krivi kuću za svu nesreću koju je imao u ljubavi. Kaže da je prelazak iz njegovog starog, srećnog života doneo svu nesreću koju je imao. Od kada je Gillian otišla, on je samo želeo sa nekim da podeli svoje milione, ali to nije uspeo".

Sin upao u komu nakon nesreće


Tragedija se ponovo dogodila kada se njihov sin Kameron našao u životnoj opasnosti nakon užasne nesreće na motoru. Izveštaji iz septembra 2021. otkrili su da je 13-godišnjeg Kamerona udario automobil kojim je upravljala njegova sestra Ejmi (15) u prizemlju vile njegovog oca.

Adrijanov prijatelj je tada rekao za The Sun:

"Adrijana je jednostavno izjedala krivica. On je dozvolio sinu i ćerki da tim vozilima izlaze po imanju. Njegova ćerka je premlada da se vozi javnim putem, ali pošto je to privatno imanje, nije joj bila potrebna dozvola. Deca su bila poverena na čuvanje njemu dok im je mama bila u Škotskoj. Kameron je stavljen u indukovanu komu nakon nesreće, ali se od tada oporavio".

Nažalost, njihova priča nije jedinstvena, lična tragedija je pratila živote mnogih dobitnika lota tokom godina.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
Tata

pre 1 godinu

Voleo bih da dobijem milion evra na lutriji. Ali 100 miliona, nikako.

sledeća vest

Vesti

TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)
Live TV

Jovana Cvetića u zatvoru žena i ćerka posetile samo jednom! (VIDEO)

Dve godine nakon što je Jovan Cvetić uhapšen na granici Grčke po poternici Hrvatske za ratni zločin koji nije počinio, on je izručen Srbiji, a Informer je došao do ekskluzivnog video snimka koji je napravljen odmah nakon puštanja iz zatvora. Povodom ovog dešavanja gosti Informerovog "Info dana" bili su Dragan Vasiljković iz Fondacije "Kapetan Dragan", kao i Jovanove supruga i ćerka Svetlana i Valentina.

24.08.2024

17:56

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija