• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

11.01.2023

15:30

ISPOVEST NAJMLAĐE DOBITNICE LUTRIJE! Volela bi da nikada nije osvojila NOVAC!

Zanimljivosti

ISPOVEST NAJMLAĐE DOBITNICE LUTRIJE! Volela bi da nikada nije osvojila NOVAC!

Podeli vest

Pobednica Evromiliona Džejn Park otkrila je popularnom američkom voditelju tok šoua dr Filu da ne bi poželela pobedu nikome

Kada je imala samo 17 godina, Džejn Park iz Edinburga je dobila milion eura. Sada, posle deset godina, osvrnula se na pobedu i istakla da ona nije tako savršena kako mnogi misle.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx)



Ljudi koji osvoje veliku nagradu često zažale, ali Džejn je otkrila da joj je to promenilo život i da je ubrzo počela sa kozmetičkim tretmanima lica i tela.

Jedan od tretmana koji je želela bio je lifting zadnjice 2017. godine, zbog kojeg je otišla u Tursku. Tamo je doživela užas - imala je ekstremnu reakciju na anestetik posle operacije, zbog čega su joj lice i usne danima bile otečene i upaljene. Sumnjalo se na sepsu, umalo nije izgubila život zbog te operacije.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx)

- Bukvalno sam mislila da ću umreti. Ne znam šta mi je, a rekli su mi da imam reakciju na anesteziju - rekla je Džejn.

Ali izvukla se i umesto da stane, nastavila je da ide na tretmane 'ulepšavanja'. Naime, samo u 2021. godini potrošila je oko 57.000 funti na lepotu, piše Mirror.

U epizodi pod nazivom 'Prokletstvo lutrije', Džejn iz Edinburga govori o lošoj strani svoje nagrade na lutriji od milion eura.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jane Park (@janeparkx)

Nakon pobede, suočila se i sa pretnjama smrću i uhođenjem, što ju je dodatno potreslo.
Dobitni tiket je bio prvi lutrijski tiket koji je ikada kupila.



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija