• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

02.03.2023

09:38

EVO KAKO ŽIVI ŽENA MILIONERA! Troši preko 4.000 evra mesečno na izgled! (VIDEO)

printscreen instagram/lionlindaa

Lajfstajl

EVO KAKO ŽIVI ŽENA MILIONERA! Troši preko 4.000 evra mesečno na izgled! (VIDEO)

Podeli vest

Linda Andrade (23) je supruga milionera i za nju je to posao sa punim radnim vremenom. Ona troši ogromne sume novca na negu tela, šminku, nokte, a najviše na odeću.

Linda je supruga milionera i otkriva da na negu troši više od 4.000 evra mesečno.

Uz veliki broj pratilaca na društvenim mrežama, domaćica deli video zapise o tome kako izgleda njen raskošan život u Dubaiju.

Linda troši 700 evra na negu kože i šminku. Ima i ličnog trenera i kondicioni trening plaća 660 evra mesečno. Ide u banju, što je košta 470 evra mesečno.

 

 

Linda takođe svakog meseca radi konturiranje tela, kao i lasere, ali je vlasnica firme koja pruža ovu uslugu, pa je to ništa ne košta.

Nekoliko puta mesečno radi nokte i na njih potroši 560 evra. Najviše, kaže, troši na odeću, oko 2.000 evra.

Ukupno na sve svoje potrebe mesečno potroši oko 5.000 evra.

 

 

- Lak posao - tvrdi Linda.

Pratioci nisu impresionirani njenim 'poslom'. Mnogi su istakli da ne misle da su Lindini kozmetički tretmani vredni novca koji je potrošila.

- Ne bi se reklo - rekli su.

- I dalje ne bih toliko trošio ni da sam milioner. Radije bih putovao po celom svetu. Ali dobro za tebe – komentarisali su.

Neki smatraju da se domaćica besramno razmeće svojim bogatstvom u vreme kada se mnogi bore sa sve većim troškovima života.

- A ima i ljudi bez hrane - žalile su se bogatašice.

- Ja bih lično pomogla siromašnoj deci - kritikovana je.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)
Politika

Vesić otvorio hangar avio kompanije "Prince Aviation" (FOTO)

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić otvorio je večeras hangar avio kompanije "Prince Aviation" uz poruku da je to važno za razvoj srpskog vazduhoplovstva i avio industrije, a događaju je između ostalih prisustvovao ambasador SAD u Srbiji Kristofer Hil.

27.09.2024

22:40

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija