• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

23.02.2023

20:00

OVE 3 BILJKE PRIVLAČE NOVAC! Stavite ih u novčanik i očekujte bogatstvo

pexels.com

Zanimljivosti

OVE 3 BILJKE PRIVLAČE NOVAC! Stavite ih u novčanik i očekujte bogatstvo

Podeli vest

Žalfija, nana i lovor se koriste u mnogim narodima kao amajlije za privlačenje sreće, ljubavi i bogatstva.

Verovanje kaže da biljke koje privače bogatstvo treba držati u novčaniku, na tajnim mestima gde stoji vaša „zlatna rezerva“ para.

Foto: Shutterstock

Žalfija ima razne obredne upotrebe, zbog njenog moćnog mirisa i jakih ulja mnogi ljudi je koriste da okade kuću. Smatra se da može da odagna negativnu energiju i osveži prostor u koji će ući zdravlje i obilje.

Nana se poštuje i koristi često zbog zdravstvenih koristi, a u ritualima se koristi kao amajlija za zaštitu porodice i njenog blagostanja.

Treća biljka koja se koristi u brojnim obredima za privlačenje bogatstva je lovor. Njegovo mirišljavo lišće je rado upotrebljavan začin, a ima i lekovita svojstva. Međutim, verovanje kaže da ga treba držati u novčaniku, ali i na tajnim mestima u vašoj kući.

Foto: Shutterstock

Lovor

Bilo koji od ova tri listića, smatra se u narodu, da vredi držati u novčaniku, kako bi se u njega stalno slivao novac. Na svaku potrošenu novčanicu doći će tri, kažu stari, ako se pametno troši, a poštuje sve ono na šta ga potrošite.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija