• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: M.O.

21.08.2024

12:00

Baba Vanga je tvrdila da stiže novac ako sanjate jednu stvar! A ovo je znak da se bliži kraj svim mukama

wikipedia

Lajfstajl

Baba Vanga je tvrdila da stiže novac ako sanjate jednu stvar! A ovo je znak da se bliži kraj svim mukama

Podeli vest

Baba Vanga, neosporna ikona vidovnjaštva i misteriozna figura koja je fascinirala svet, ostavila je za sobom ne samo proročanstva već i duboko ukorenjene savete za privlačenje sreće i prosperiteta. Verovala je da nam kroz san dolaze proročanstva, te je tvrdila da jedno sigurno označava novac, ali i blagostanje.

Vangelija Pandeva Gušterova, poznata kao Baba Vanga, ostavila je neizbrisiv trag kao jedna od najčuvenijih vidovnjakinja u istoriji. Njena proročanstva su i dalje predmet velikog interesovanja, a mnogi veruju u njihovu tačnost i značaj.

Pored proročanstava koja sežu u daleku budućnost, Vanga je ostavila i vizije za 2023. godinu. Njeni saveti su takođe bili usmereni na privlačenje novca i sreće, što dodatno doprinosi njenoj popularnosti.

Foto: printskrin

 

 

Upravo iz tog razloga, donosimo vam uvid u njen sanovnik, koji mnogi smatraju najpreciznijim na svetu. Saznajte šta vam podsvest poručuje na osnovu sledećih pojmova:

Leteti - Ako sanjate da letite, to može simbolizovati osećaj slobode i oslobađanja od problema. Ovaj san često ukazuje na napredovanje ka postizanju vaših ciljeva i osećaj lične slobode.

Voda - Snovi o vodi mogu odražavati vaše emocionalno stanje. Čista voda obično simbolizuje mir i harmoniju, dok prljava voda može ukazivati na potisnute emocije ili ne rešene probleme koje treba da razjasnite.

Kuća - Sanjanje vaše kuće može ukazivati na unutrašnju stabilnost i osećaj sigurnosti. Promene u kući mogu odražavati promene u vašem životu ili mentalnom stanju, naglašavajući potrebu za prilagođavanjem ili preuređenjem.

Novac - Ako u snu dobijate novac, to može biti znak predstojećeg finansijskog prosperiteta ili nagrade za vaš trud. Gubitak novca u snu može ukazivati na osećaj nesigurnosti ili potrebu za većom pažnjom na vaše finansije.

Neprijatelj - Snovi o neprijateljima često odražavaju unutrašnje konflikte ili nesuglasice u stvarnom životu. Ako sanjate da se sukobljavate s neprijateljem, to može ukazivati na unutrašnje borbe ili stres. Pobeda nad neprijateljem u snu sugeriše prevazilaženje prepreka, dok poraz može signalizovati osećaj preplavljenosti ili gubitka kontrole.

Istraživanjem snova i njihovih značenja, možete steći dublje razumevanje svog unutrašnjeg sveta i emocionalnih stanja. Pronađite pojam iz svojih snova i otkrijte šta vam podsvest poručuje prema Baba Vanginom sanovniku

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija