• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

21.08.2024

19:00

Roditelji joj branili odnose pre braka, pa joj srpski zet oduzeo nevinost! Izgubila glavu za njim i doživela fijasko (FOTO)

profimedia

Lajfstajl

Roditelji joj branili odnose pre braka, pa joj srpski zet oduzeo nevinost! Izgubila glavu za njim i doživela fijasko (FOTO)

Podeli vest

Džesika Alba (43) smatra se jednom od najlepših žena na svetu, a malo ko zna da je srpski zet bio njena velika ljubav sa kojim je prvi put spavala.

Brak Džesike Albe sa Kešom Vorenom važi za jedan od najstabilnijih na svetskoj javnoj sceni. U prilog tome su nove fotografije poznate glumice koja je rešila da ovog leta uživa u čarima Mikonosa, koji je omiljena destinacija i brojnih srpskih turista.

Džesika Alba na Mikonosu boravila sa porodicom i prijateljima. Paparaci su se baš potrudli da zabeleže veći broj zanimljivih slika sa jahte kojom krstari glumica. Zanosna holivudska zvezda u petoj deceniji izgleda kao pre nekoliko decenija.

Foto: profimedia

Džesika Alba u društvu prijatelja na Mikonosu

I njen suprug Keš Voren (45) koji je od nje stariji dve godine nalazi se u sjajnoj formi. Brak poznatih supružnika traje 16 godina. 

Pre Keša Vorena Alba je doživela burnu romansu. Čuveni sprski zet bio je prva ljubav holivudske zvezde, a nakon te neslavne romanse oboje su našli novu sreću. Ipak, ostala je priča sa dosta intrigantnim detaljima.

Foto: profimedia

Džesika Alba sa suprugom Kešom

Ljubav sa srpskim zetom 

Džesika Alba i Majkl Vederli (55) bili su vereni do 2001. do 2003. a vezu su počeli kada je ona imala 18, a on 30 godina. Upoznali su se na snimanju serije "Dark Angel" u januru 2000.

Majkl Vederli čekao je da Džesika Alna proslavi 20. rođendan da bi je zaprosio. Njeni roditelji nisu bili impresionirani njenom vezom. Zvezda serije "NCIS" i poznata glumica raskinuli su 2003.

Džesika je vaspitavana strogom katoličkom duhu, roditelji su joj zabranjivali da ima intimne odnose pre braka. Pojedini izvori kažu da je glumica u ovoj vezi izgubila nevinost, a ona je 2005.za Cosmopolitan rekla sledeće: 

- Jednostavno nije išlo. Bila sam tako mlada, imala sam 18 godina kad sam počela vezu sa njim. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu sa kojom ću prvi put spavati, jer su svi koje sam poznavala svoje prvo seksualno iskustvo opisali na veoma ružan način. Zato sam bila jako oprezna, želela sam da se zaljubi u mene, a ne da me jednostavno ostavi.

Foto: profimedia

Slovi za jednu od najlepših žena na planeti

Zaista, teško je baviti se istim poslom kao osoba sa kojom ste u vezi, naročito ako ste oboje glumci. Glumci su povučeni u toliko različitih smerova da je jednostavno teško, osim ako ste oboje potpuno sigurni jedno u drugo. Odlučila sam da više nikada neću biti u vezi sa glumcem.

U intervjuu je o vezi sa Vederlijem istakla i sledeće:

- Ne znam zašto sam se verila. Bila sam devica. On je 12 godina stariji od mene. Mislila sam da on zna bolje. Moji roditelji nisu bili srećni. Stvarno su religiozni. Veruju da Bog ne bi dozvolio da Biblija bude napisana kako je napisana da nije istina ono u šta veruju. Ja sam potpuno drugačija.

Foto: Foto: Profimedia

Majkl Vederli

Džesika Alba se nakon kraja te veze udala za filmskog producenta Keša Vorena sa kojim ima ćerke Hejz, Onor i Hejven.

Srpski zet iz Holivuda Majkl Vederli se 2009. oženio našom doktorkom Bojanom Janković koja je 15 godina mlađa od njega. Sa prelepom Bojanom ima ćerku Patrisiju i sina Majkla. Dr Bojana Janković učestvuje u brojnim humanitarnim akcijama u Srbiji, piše "Blicžena".


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Nebojša Bakarec: NED – Finansijsko oružje za nametanje politike SAD!
Kolumne

Nebojša Bakarec: NED – Finansijsko oružje za nametanje politike SAD!

Nacionalni fond za demokratiju - NED (engl. National Endowment for Democracy) je neprofitna američka vladina organizacija osnovana 1983. godine sa ciljem „promocije demokratije“. Fond dobija najveći deo finansijskih sredstava od Kongresa (United States Congress) i Ministarstva inostranih poslova SAD (US Department of State). U stvarnosti NED je zamena za dotadašnje „meke“ delatnosti CIA, i NED je organizacija koja je popunila prazan prostor u širenju američke meke moći, koji je postojao i pored slične delatnosti USAID i Stejt dipartmenta.

21.08.2024

18:53

TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!
Live TV

Da li ćemo uskoro jesti insekte? Okultna oligarhija zabavlja se eksperimentima nad ljudima! Nema kraja njihovoj bizarnosti!

Ono što nam se do juče činilo nemoguće, danas je došlo u Srbiju. Ako ovako nastavimo, ješćemo insekte! Zašto je Zapadu jako važno da uništi pravoslavnu crkvu u Rusiji i pravoslavlje uopšte? Na ovu temu u "Info danu" govorio je istoričar Goran Šarić. U drugom delu emisije priključili su se i Marko Lakić, novinar i ekonomista Nebojša Berak.

21.08.2024

19:24

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!
Nimalo naivno!

Kapitulacija Kijeva znači rat sa "Blekrokom"! Putin i Rusija se spremaju za ključnu bitku, ali ne sa Ukrajinom i Zapadom!

Jedno od najvažnijih pitanja koja muče ne samo naše zaklete zapadne prijatelje, već i masovnog Rusa, jeste šta su tačno planovi Kremlja za Ukrajinu. Jer od toga će zavisiti trajanje Specijalne operacije, broj novih regiona, prihodi stanovništva, obim izgradnje za obnovu infrastrukture uništene ratom i ukrajinskom vlašću i još mnogo, mnogo toga.

21.08.2024

18:30

Zabava

Džet set

Srbija