• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

22.08.2024

11:00

Ljudi, ovoliki jezik niko na svetu nema! Izgleda kao obična devojka, ali kada otvori usta nastane haos (VIDEO)

Printskrin Tik tok

Lajfstajl

Ljudi, ovoliki jezik niko na svetu nema! Izgleda kao obična devojka, ali kada otvori usta nastane haos (VIDEO)

Podeli vest

Snimak Britani iz Hjustona, koja je postala Ginisova rekorderka za najširi jezik na svetu, osvojio je internet svojom neobičnom pričom i fascinantnim rezultatom.

Snimak devojke po imenu Britani, koja demonstrira svoj jezik, brzo je postao viralan. Ova žena iz Hjustona, Teksas, sa jezikom dužine 7,9 cm, postala je Ginisova rekorderka za najširi jezik.

Foto: profimedia

 

 

Britanin jezik je privukao pažnju njene prijateljice, koja je prva primetila njegovu impresivnu veličinu. To je navelo Britani da uporedi svoj jezik sa prethodnim rekorderima, čiji su jezici bili široki 7,3 cm. Nakon što je otkrila da je njen jezik još širi, odmah je kontaktirala predstavnike Ginisovih svetskih rekorda (GWR).

 

@guinnessworldrecords

Widest tongue (female) 😝 7.9 cm (3.11 in) belonging to Brittany Lacayo 🇺🇸 #guinnessworldrecords #officiallyamazing #tongue ♬ original sound - Guinness World Records

 

- Kada ljudima pokažem svoj jezik, većina ostane u šoku i smeje se. Dobijam smešna pitanja, ali jedem i pijem kao i svi drugi. Nikada mi to nije pravilo probleme - rekla je Britani u intervjuu za What’s The Jam

Ranije ovog meseca, Britani je zvanično prihvatila izazov i GWR joj je dodelio titulu žene sa najširim jezikom na svetu. U video snimku, koji je podeljen na društvenim mrežama GWR-a, vidi se kako Britani isplazi jezik, pritisne ga, a zatim podigne veliku čokoladicu njime pre nego što lenjirom izmeri njegovu širinu.

Njen jezik, širok 7,9 cm (3,11 inča), sakupio je preko 221.000 pregleda, 9.000 lajkova i stotine komentara.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!
Live TV

Oduzeli su im ljudska prava, a sada i veru! Satanizam Kijeva probija sve granice!

Vrhovna skupština Ukrajine usvojila je Zakon o zaštiti ustavnog poretka u oblasti delatnosti verskih organizacija, kojim se na teritoriji Ukrajine zabranjuje delatnost verskih organizacija povezanih sa Ruskom Federacijom. Šta je cilj tog ukidanja, odgovorili su nam gosti Info jutra teolog Miloš Stojković i Draško Đenović, verski analitičar.

22.08.2024

13:08

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija