• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.10.2024

21:00

Muškarcima dozvoljava sve tokom seksa sem ovog! "Možeš da mi radiš šta hoćeš, ali to ne diraj"

printscreen instagram/eviereesig

Lajfstajl

Muškarcima dozvoljava sve tokom seksa sem ovog! "Možeš da mi radiš šta hoćeš, ali to ne diraj"

Podeli vest

Eva Res, poznata glumica u industriji filmova za odrasle, provela je godine gradeći svoj brend i imidž. Iako je spremna na razne izazove tokom snimanja, postoji jedno pravilo koje nikada ne krši.

Eva Res, popularna glumica u industriji filmova za odrasle, poznata je kao "zvezda fantazija". Godinama je gradila karijeru, a sada je otvoreno govorila o jednom pravilu koje se nikada ne sme prekršiti.

Jedno pravilo koje se ne menja

- Sve mi možeš raditi, ali kosu mi ne diraj - izjavila je Eva.

Eva Res je do sada mnoštvo toga probala ali je po pitanju kose nepokolebljiva.  Njena frizura, uvek savršeno stilizovana i ofarbana, deo je brenda koji je pažljivo gradila. Jedan dodir mogao bi da uništi njen izgled, a time i njen brend.

 

 

Jedini put kada je morala da prekine scenu dogodio se kada joj je kolega zgrabio kosu. To iskustvo ostavilo je dubok trag, a nedavno je u intervjuu za Daily Star objasnila zašto je njena kosa toliko važna.

- Moja kosa je deo mog identiteta, ona me izdvaja i daje autentičnost mom brendu. Ako mi je pokvare na snimanju, treba mi puno vremena da je ponovo sredim - rekla je Eva, prisećajući se i zdravstvenog problema koji joj je pre nekoliko godina izazvao opadanje kose.

Zdravstveni problemi i Evin povratak samopouzdanja

Nakon što joj je zbog promene terapije većina kose opala, Eva je morala da koristi poseban sistem za nadogradnju kose. Nakon godinu dana, kosa joj se oporavila, ali je iskustvo ostavilo trag.

- Možeš da radiš šta hoćeš, ali moju kosu ne diraj - odlučno je zaključila.

Eva naglašava da joj nije važno kako izgleda zbog uloge, već zbog brenda koji je izgradila. Taj brend, kaže, pomogao joj je da osigura svoje mesto u industriji.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija