• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

25.10.2024

21:00

Na prevaru veka postao milioner u kvizu! Efektna fora je upalila, a onda se zbog jedne greške sve otkrilo

profimedia

Lajfstajl

Na prevaru veka postao milioner u kvizu! Efektna fora je upalila, a onda se zbog jedne greške sve otkrilo

Podeli vest

Čarls i Dajana Ingram, u kvizu "Želite li da postanete milioner", prvo su impresionirali javnost svojim uspehom, a zatim šokirali skandalom, jer se otkrilo da su varali.

Čarls, bivši major britanske vojske, našao se u centru pažnje kada je otkriveno da je varao u kvizu. Par se suočio s velikim dugovima i smislio plan da dođe do novca preko kviza, iako je Čarls imao lošu opštu kulturu.

Dajana je bila "mozak operacije", dok je Čarls bio izvršitelj. U njihovom planu, kašalj bi označio tačan odgovor. Dajana je sedela u publici, a profesor Vitok, koji je bio deo njihovog tima, bio je među učesnicima. Iako je Čarls u početku koristio pomoć, kako je napredovao, svaki put su se javljali kašljevi, sve do konačnih pitanja i osvajanja miliona. Dajana je bila besna jer je Čarls premašio dogovorenu sumu od 100.000 funti, a ona je znala da će biti sumnjivi zbog osvajanja velike nagrade.

Foto: profimedia

Dajana i Čarls Ingram

Nakon što su se posvađali u garderobi, producenti su postali sumnjičavi. Ponovo su pregledali snimak i otkrili prevaru zahvaljujući učestalom kašlju. O svemu su obavestili policiju, a nagrada nije isplaćena. Svi troje su na suđenju 2003. godine osuđeni na zatvor Čarls i Dajana na 18 meseci, dok je profesor Vitok dobio godinu dana. Posle 17 godina, Čarls je morao da napusti vojsku i suočio se s finansijskim problemima, dok Dajana sada vodi biznis sa svećama. Čarls je takođe pokušao da pokrene sopstvenu IT firmu.  


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!
Politika

Jadne i bedne manipulacije tajkunskog glasila "Danas"! Pokazali svoje pravo lice, jedini cilj im je da svakodnevnim lažima ocrne Vučića!

U svom najnovijem izdanju, tajkunski list "Danas" pokazao je svoje pravo lice, čak i na naizgled benignoj temi. U naslovnoj priči, koja se prvobitno činila neutralnom, uredništvo je odlučilo da doda malo "sočnosti" - najpre su izbacili jednu rečenicu, a zatim su pokušali da manipulištu s podnaslovima u kojima se spominju "ljudska prava", "demokratija" i "autojkratija".

28.10.2024

07:49

TV

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!
REPUBLIKANCI BESNI

Tramp pokreće totalni rat protiv ovih?! Kada pobedi, spremio je žestoku osvetu: Evo šta su mu uradili u samom finišu kampanje!

Ako Donald Tramp postane novi predsednik Sjedinjenih Američkih Država, on će pokrenuti „totalni rat“ protiv britanskog premijera Kira Starmera zbog navodnog mešanja Laburističke partije u američke izbore u korist potpredsednice Kamale Haris, prenosi Dejli mejl pozivajući se na neimenovane izvore iz Konzervativne partije.

28.10.2024

07:10

Zabava

Džet set

Srbija