• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer

09.10.2024

21:00

Ona je najbogatija glumica na planeti! Mnogi je se ne sećaju, a evo kako je postala ludački imućna (FOTO)

profimedia

Lajfstajl

Ona je najbogatija glumica na planeti! Mnogi je se ne sećaju, a evo kako je postala ludački imućna (FOTO)

Podeli vest

Najbogatija glumica na planeti, pritom i u konkurenciji muških i u konkurenciji ženskih glumaca, jeste gospođa Džejmi Gerc.

Ne samo to, Džejmi je na visokom drugom mestu i kada je reč o spisku najbogatijih ljudi iz šoubiznis industrije uopšte. Ispred nje je samo režiser Džordž Lukas, koji je zaradio neverovatnih 10 milijardi dolara zahvaljujući kultnom ostvarenju "Ratovi zvezda".

Neto vrednost Džejmi Gerc procenjena je na oko osam milijardi dolara, a sasvim je moguće da nikada niste ni čuli za nju. Jedno je sigurno, njeno ime sigurno nije jednako prepoznatljivo poput Džulije Roberts, Meril Strip ili Mišel Fajfer.

Foto: profimedia

Džejmi Gerc

Ipak, Džejmin karakterističan lik sigurno bi vam bio poznat, bar ako pripadate malo starijoj generaciji. Naime, ona je najpoznatija po ulogama u filmovima iz 80-ih godina poput "Less Than Zero" i "The Lost Boys". Ipak, poslednje dve decenije ona nije u toj meri aktivna u filmskoj industriji, pa otkud onda toliko bogatstvo na njenom računu?

Dakle, kako je umereno uspešna glumica iz 80-ih postala tako ludo bogata? Ukratko, "dobro" se udala. Vrlo, vrlo, vrlo dobro! Ipak, Džejmi ne spada u red žena koje su se udale zbog novca, upravo suprotno u trenutku kada je upoznala svog supruga Antonija sredinom 80-ih ona je bila ta koja je bila "ulov" u vezi.

A u godini kada su se venčali, 1989, firma u kojoj je Antoni Resler bio viši potpredsednik je bankrotirala, a njen osnivač Majkl Milken je završio u zatvoru i bio je proglašen jednim od krivaca za globalni slom na finansijskom tržištu. U trenutku kada su se venčali Džejmi je bila ta koja je donosila novac u njihovu zajednicu ona je kupila njihov prvi dom i plaćala luksuzna putovanja na početku braka.

Foto: profimedia

 

No, Resler se u godinama koje su došle oporavio od kraha i postao je jedan od najbogatijih finansijera na planeti. Danas je basnoslovno bogat i sa ženom i trojicom sinove poseduje nekretnine u vrednosti od preko 100 miliona dolara samo u Los Anđelesu, ne računajući one druge širom sveta.

Džejmi i Toni upoznali su se na jednoj svečanoj večeri za društvo koju je Resler organizovao u svom stanu u Los Anđelesu. Ona je tada imala 22, a on 27 godina. Biznismen ju je iste večeri pozvao na sastanak, a nakon što su otišli na ručak poslao joj je desetak ruža u svlačionicu malog pozorišta na Bulevaru Santa Monika gde je tada igrala u jednoj predstavi.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Vesti

TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)
Live TV

Naš narod je uvek podržavao državnu zajednicu s Crnom Gorom! Crnogorci su bili zavedeni pričama da će im nezavisnost doneti nešto dobro! (VIDEO)

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je juče da Srbija nikada nije ništa učinila protiv Crne Gore, već je bilo upravo suprotno, Crna Gora se ogrešila o Srbiju. Vučić je, govoreći na konferenciji za novinare na samitu Procesa Brdo-Brioni koji se održava u Tivtu, rekao da se Srbija ne meša u unutrašnju politiku suseda, uključujući Crnu Goru i da mu je potpuno svejedno ko će tamo da formira Vladu. Ovim povodom, gosti "Info dana" bili su narodni poslanik Stefan Krkobabić i član Glavnog odbora Socijalističke partije Srbije Radovan Arežina.

09.10.2024

16:32

Hronika

JOŠ Hronika VESTI

Sport

Planeta

Zabava

Džet set

Srbija

Nauka