• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs

27.02.2021

20:00

Želim te. Želim te ludo, ali hoću da mi dodješ POTPUNO GOLA! Advokat Darko postavio je izazov, a ona je...

Ljubav

Želim te. Želim te ludo, ali hoću da mi dodješ POTPUNO GOLA! Advokat Darko postavio je izazov, a ona je...

Podeli vest

Naša čitateljka Milena K. ekskluzivno za naš portal otkriva detalje privatnog života. Prevare, intrige, najdublja intima i zaprepašćujuće obrte koje joj donosi sudbina. Potpuno ogoljena. Do srži. Da se naježite. Njenu priču pratite svake subote na Informer.rs

Dragi moji, rekla sam vam da je moj život čudna priča, a ova sa Darkom advokatom je definitivno jedna od čudnijih. Nakon što sam mu se predala i imala najjači orgazam u životu, nismo mogli da se razdvojimo. Bukvalno mi je bilo krivo kada sam krenula kući. 

Dok sam vozila nazad, razmišljala sam o svemu što se dogodilo kao o jednoj dobroj kombinaciji. Mislila sam, imajući u vidu da sam čula da je ženskaroš, da se više nikad nećemo videti, iako bih želela. 

Vozim ka kući, mislim o njemu, stiže poruka. 

- Samo da znaš, uopšte se ne kajem. Jedva čekam da te opet vidim. 

Aaaa, tako mi se svidjaaaa...

Nastavili smo da se kuckamo do kasno u noć. Rekao mi je da voli bukvalno sve u krevetu. Čak i stvari koje ja nikad nisam probala. Uživao je dok mi je opisivao šta sve može da bude vrelo, ispitivao me šta se meni od toga svidja. Provalio je da sam avanturista, ali onaj avanturista koji nije imao mnogo prilike da eksperimentiše.

Želja koja me je šokirala 
 

Reč po reč, stigla je poruka. 

- Voleo bih da dodješ kod mene potpuno gola. 

Napolju decembar mesec, zima, sneg. 

- Haha, daj ne zezaj - odgovorih stvarno misleći da se šali. 

- Dobro, ako ne želiš... Ali to me baš baš pali. 

Šta ću?! Da li je realno da razmišljam o tome, stvarno to da uradim?! 

Odbila sam. Dogovorili smo se da se vidimo odmah sutra. Želja je ogromna. Znate onaj najlepši deo, na početku, kad je sve lepo. 

Probudila sam se rano. Istuširala se, našminkala, a kada je bilo vreme da krenem brzo sam u base mantilu istrčala na terasu. Pa i nije toliko hladno. Izabrala sam dugačku, kako je ja zovem, jorgan jaknu, a ispod sam imala samo čarapice i donji veš. 

A, da, da li sam spomenula da je rekao da želi da dodjem gola, ali da me ljudi vide usput? Dakle, ne mojim kolima. 

Ubrzo sam se našla na ulici, zvala sam taksi. Gledala sam ljude okolo i nije mi bilo zima, naprotiv, od uzbudjenja i treme bilo mi je čak i vrućina. Priznajem, pali me činjenica da stojim medju njima gola, a oni to ne znaju.

Taksiju je trebalo vremena da se probije po onom snegu, ali stigli smo do Novog Beograda. Darko me je posmatrao sa prozora u jorgan jakni i dok sam ulazila u zgradu, stigla mi je poruka.

- Zaladilo, a?!

Pa on nema pojma šta ga čeka!

Otvara mi vrata u majici i boksericama, već mu je dignut... Grli me, raskopčava mi jaknu, gleda i ne trepće. Ne može da veruje!!!

Mene je to još više uzbudilo. Ipak, nisam se mrdala, uživala sam dok me je posmatrao. 
Bacio je jaknu s mene i kleknuo pred mene. Bukvalno, ponašao se kao moj rob tog dana. Rob koji čini čuda jezikom, a da ne pričam o ostalim delovima tela... 

Budite sa mnom i sledeće subote, da čujete nastavak vrele avanture.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

Izbori 2024

Vesti

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)
Društvo

Muk i tišina u Banjskom polju! Puste ulice nakon što je MUP obustavio pretragu za Dankom (2), ali meštani nemaju nameru da odustanu! (FOTO, VIDEO)

Nakon što su pripadnici MUP-a posle detaljne potrage koja je trajala punih 27 sati za nestalom dvogodišnjom devojčicom Dankom Ilić, obustavili potragu u prigradskom naselju Banjsko Polje kod Brestovačke Banje, jer su svi rezultati ukazali da se devojčica ne nalazi na ovom području, površine od oko 10 kvadratnih kilometara, nastao je muk i tišina.

27.03.2024

22:40

TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!
Live TV

Treći dan potrage za Dankom Ilić! Policija traži iglu u plastu sena!

Pripadnici Ministarstva unutrsanjih poslova nakon 27 sati deetaljne pretrage terena u potrazi za Dankom Ilic, obustavili su dalju pretragu s obzirom na to da svi dosadasnji pezultati ukazuju da se devojcica ne nalazi na ovom podrucju. Policija nastavlja inzenzivan operativan rad, a istraga je usmerena u drugom smeru. Na ovu temu u "Info jutru" govorili su Blažo Marković, bivši predsednik sindikata MUP-a i Mihajlo Janjic iz Centra za drustvenu stabilnost.

28.03.2024

08:58

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija