• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

03.08.2021

21:40

MUKU MUČITE SA NEPRIJATNIM ZADAHOM? Evo PRIRODNOG načina da ga se rešite!

Ljubav

MUKU MUČITE SA NEPRIJATNIM ZADAHOM? Evo PRIRODNOG načina da ga se rešite!

Podeli vest

Loš zadah je veoma zastupljen, pa i kod ljudi koji četkaju zube redovno. To može biti i zbog nekog pokvarenog zuba ili bakterija koje su prisutne

Na tržištu postoje mnoga sredstva kao što su vodica za usta i slično, kojima se otklanja loš zadah. Ipak, morate biti svesni da ti preparati nisu zdravi jer poseduju puno hemikalija, a i skupi su.

Zato je bolje da se okrenete prirodnom preparatu kao što je ovaj. Nekoliko sastojaka i jednostavna priprema i vaš preparat je spreman.

Foto: Shutterstock

Limun je obavezan sastojak ove smese

SASTOJCI:

1 šolja mlake vode

pola kašike cimeta

1 kašičica sode bikarbone

kašičica meda

2 limuna

Priprema:

Pomešajte cimet i med u boci, a onda dodajte limunov sok. Umesto meda možete koristiti i sodu bikarbonu. Zatim dodajte šolju tople vode i dobro izmućkajte.

Koristite jednu ili dve kašike ovog prirodnog leka za ispiranje i ispljunite nakon nekoliko minuta. Cimet, med i limun eliminišu bakterije odgovorne za loš dah, a limun daje i ugodan miris.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija