• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: krstarica.com/informer.rs

17.11.2021

14:18

Stavite LIMUN PORED KREVETA pre nego što odete na spavanje i očekujte nešto NEVEROVATNO!

Ljubav

Stavite LIMUN PORED KREVETA pre nego što odete na spavanje i očekujte nešto NEVEROVATNO!

Podeli vest

Osim što je izvor vitamina C, A i B, limun ima intenzivan i lep miris i dobar je za kožu

Jedno istraživanje je dokazalo da stavljanje kriški limuna uz krevet noću može poboljšati probleme s disajnim putevima, kvalitet vazduha i san.

Zahvaljujući njegovim detoksikacionim i antibakterijskim svojstvima, limun je prirodni prečišćivač vazduha i poboljšava kvalitet vazduha. Njegov miris smiruje nervni sistem i pomaže u smanjenju osećaja stresa, kao i kod problema sa začepljenim nosom. Miris citrusnog voća otvoriće disajne puteve i pomoći vam da lakše dišete, pa stoga i puno lakše zaspite.

Foto: Shutterstock

Limun

Uz to, udisanje mirisa limuna tokom spavanja može umanjiti bol, poput glavobolje i reumatoidnog artritisa, a poznata su i njegova svojstva regulisanja cirkulacije i snižavanja krvnog pritiska, što je takođe naučno dokazano.

Sve su to dobri razlozi zbog kojih bi svakako trebalo da probate da stavite limun pored kreveta pre spavanja. Limun jednostavno nasecite na četvrtine po dužini, stavite na tanjirić ili u posudicu pa stavite pored kreveta i uživajte u blagodetima mirisa ove moćne voćke.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija