• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

24.12.2021

16:20

Zašto MLAĐE MUŠKARCE privlače STARIJE ŽENE?

Ljubav

Zašto MLAĐE MUŠKARCE privlače STARIJE ŽENE?

Podeli vest

Žene sa godinama teže da se što više neguju i da ulažu u svoj fizički izgled. Mnoge mučkarce to privlači, a nedavna studija je pokazala zašto je to tako

Jedno britansko istraživanje je pokazalo da gotovo 70 posto muškaraca smatra privlačnijim žene koje su zrelije i starije od njih.

Kada su upitani koje kvalitete vole kod suprotnog pola, samopouzdanje se našlo na prvom mestu.

Mlađe žene neretko na sebi primećuju nesavršenosti na svom licu ili u svom ponašanju. Dok su mlađe žene sklone samokritici, zrele žene su sigurne u sebe i u svoj izgled, a promene na licu i telu prihvataju kao nešto neminovno.

Žene bogate iskustvima, svesne su da su neke stvari u životu istinski važne, dok su neke druge sasvim prolazne i tričave. One tako neguju svoj duh, dok se ne opterećuju promenama na telu.

Zrele žene znaju koliko život brzo prolazi, pa cene svaki trenutak. Vole da rade na sebi i odlučuju se uvek za stvari u kojima će da uživaju.

Takođe, ne libe se da nauče nešto novo.

Foto: Shutterstock

Zrela žena će na prvo mesto uvek staviti svoj mir

Snažne su

Brojna iskustva, razočaranja i prevaziđeni strahovi, učinili su od zrelih žena stabilne i snažne osobe.

Svaki izazov koji se našao pred njom, učinio je da ona bude snažnija, što je od nje stvorilo odvažnu osobu, ponosnu na svoje godine i životna iskustva.

Samopouzdanje i samopoštovanje

Zrela žena će na prvo mesto uvek staviti svoj mir, život po svojim pravilima i jubav prema sebi. Samopouzdanje se stiče godinama, a zrela žena koja drži do sebe, od njga prosto “puca”.

Svaka žena treba da sluša sebe, istakne svoje prednosti i radi na prevazilaženju svojih slabosti. Moć zdrave ljubavi prema sebi je ono što će svaku ženu da učini srećnom i naprosto veličanstvenom.

Mir

Mirne i uravnotežene žene uvek izgledaju bolje. Unutrašnji mir se prosto uvek prikazuje na nečijem licu, a osobe koje su pomirljive sa sudbinom i koje ne dozvoljavaju čak ni najtežim životnim okolnostima da ih sruše, jednostavno su lepe.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
BOGDAN

pre 2 godine

SAMO NOVAC I NSTO DRUGO.ISTO STO I MLADE ZENE PRIVLACE STARII MUSKARCI SAMO NOVAC.I NISTO DRUGO.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija