• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

18.01.2022

18:54

OVAJ NAPITAK ČISTI JETRU! Detoksikuje telo i oporavlja organizam!

Shutterstock

Ljubav

OVAJ NAPITAK ČISTI JETRU! Detoksikuje telo i oporavlja organizam!

Podeli vest

Suvo grožđe je odličan dijuretik, ali i zbog svog sastava veoma je dobro za detoksikaciju organizma, zato se preporučuje ukoliko imate problem sa masnom jetrom

Pripremite napitak od suvog grožđa koji je veoma efikasan, sadrži antioksidante. 

Potrebno je:

150 grama suvog grožđa,
750 ml vode,
lonac i hermetička posuda (zapremina 1 l)

Priprema:

Prvo treba da operete suvo grožđe, pa potom da ga sklonite sa strane. Zatim sipajte vodu u lonac i sklonite je sa vatre pre ključanja. Dodajte suvo grožđe u lonac i ostavite 15 minuta. Procedite i operite čistom vodom na sobnoj temperaturi.

Foto: Shutterstock

Suvo grožđe je bogato antioksidantima

Bitno je da ovo suvo grožđe smestite u hermetički zatvorenu posudu i da u nju sipate jedan litar vode. Ostavite da stoji 24 sata u frižideru. Ujutru možete konzumirati ovu vodu.

U slučaju da želite da izvršite detoksikaciju organizma, popijte ovaj napitak na prazan stomak kako biste pomogli u čišćenju organizma.

Napomena:

Ukoliko imate ozbiljniji zdravstveni problem konsultujte se sa lekarom, pre nego što počnete terapiju čajevima ili bilo kojim biljnim melemom. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija