• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

29.01.2022

23:31

SUMNJATE DA IPAK POSTOJI NEŠTO VIŠE MEĐU VAMA? Način na koji vas GRLI može to da otkrije!

Ljubav

SUMNJATE DA IPAK POSTOJI NEŠTO VIŠE MEĐU VAMA? Način na koji vas GRLI može to da otkrije!

Podeli vest

Dugo se družite sa njim, a osećate da tu postoji nešto više od prijateljstva? Verovali ili ne, zagrljaj može mnogo da otkrije

Tri zagrljaja su ključna za tumačenje muško-ženskih odnosa:

1. Prijateljski zagrljaj

Ovakva vrsta zagrljaja između muškarca i žene može biti nešto duža od klasičnog zagrljaja, kada pozdravljate nekoga, poput rođaka ili prijateljice. Obe strane stavljaju ruke nešto ispod ramena druge osobe, ne dalje od sredine leđa. Tu se može naći i brzi poljubac u obraz. To je odraz prijateljstva.

Takođe, imajte na umu da, iako je ovakav zagrljaj nešto duži, on retko otkriva emocije jače od osećanja prijateljstva. Ponekad je to utešni zagrljaj, a retko otkriva i nešto više – ali, to morate da procenite sami po još nekim detaljima iz njegovog ponašanja.

Foto: Pixabay

Zagrljaj otkriva mnogo


2. Zagrljaj "nešto više od prijateljstva”

To je kao unapređeni prijateljski zagrljaj. Ruke su kao i kod prijateljskog zagrljaja – ne niže od sredine leđa, ali prsa su priljubljena jedna uz druga.

Ovakav zagrljaj se smatra “zagrljajem od srca – srcu” i siguran je znak da muškarac gaji neka dublja osećanja prema vama. Takođe, imajte na umu da zagrljaji prsa o prsa koji traju najmanje 20 sekundi dovode do povećanog oslobađanja hormona ljubavi u telu.

3. Zagrljaj "nema greške, postoji privlačnost"

Dakle, bez obzira da li ste u vezi ili ne, ako se prilikom zagrljaja dodirujete donjim delom tela – budite sigurni da ste na korak od toga da postanete intimni. Po takvoj vrsti zagrljaja možete otkriti i da su muškarac i žena u intimnoj vezi iako to pokušavaju da sakriju.

To može da bude i zagrljaj u kojem muškarac dođe ženi s leđa i stavi ruke oko nje, što pokazuje da jedva čeka da bude sa njom. Ukoliko takav zagrljaj traje duže i čvršći je, to pokazuje da gaji intenzivna osećanja i signalizira predanost iako su u javnosti.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija