• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

05.02.2022

09:20

KORISTILA JU JE I KLEOPATRA! Kozmetičarka otkriva sve prednosti ŠEĆERNE PASTE - smatra se prirodnom EPILACIJOM!

pexels.com

Ljubav

KORISTILA JU JE I KLEOPATRA! Kozmetičarka otkriva sve prednosti ŠEĆERNE PASTE - smatra se prirodnom EPILACIJOM!

Podeli vest

O benefitima depilacije šećernom pastom, govorila je za Informer.rs kozmetičarka Violeta Ruljić.

Skoro da ne postoji žena koja ne voli lepu i glatku kožu, bez dlačica. Stoga se mnoge dame u nekom periodu svog života, a najčešće već u tinejdžerskom dobu, odlučuju za depilaciju. 

Poznato je da postoji više tipova depilacije, toplim i hladnim voskom, ali nas su posebno interesovali benefiti depilacije šećernom pastom, o čemu je za Informer.rs govorila Violeta Ruljić, vlasnica salona na Novom Beogradu, koja u ovoj oblasti ima višegodišnje iskustvo:

- Šećer, voda i limunov sok su njeni potpuno prirodni sastojci, bez dodatka konzervansa, aditiva, lepka i boja, čime je očigledno i zdravija varijanta za kožu.

Foto: Printscreen You Tube/miss Tatjana

šećerna pasta

Šećerna pasta je za mene najbolja. Poznata je još od davnina, u starom Egiptu, a kažu da ju je koristila Kleopatra, pa su mnoge paste nazvane po njoj. Kod nas je popularna zadnjih par godina, ali pošto je za njenu primenu bitna tehnika, mnogi saloni je i nemaju u ponudi - kaže Violeta i dodaje:

- Prednost šećerne paste jeste da se nanosi suprotno od rasta dlake, a skida u pravcu rasta, s tim da dlaku čupa duboko iz folikula, bez preloma i kidanja. Koža je finija, bez iritacije, crvenila, fleka.

Fizički je teža za rad i vremenski duže traje, a ujedno tretman je mnogo skuplji, pa se žene nerado odlučuju za depilaciju šećernom pastom, zanemarujući da se dolazak između dva tretmana znatno proređuje i vremenom se tretira kao trajna epilacija. Moja preporuka je iskoristiti šećernu pastu za osetljive delove kao što su intimne regije, pazuh, lice... - navodi Violeta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)
Live TV

Na Kosovu se ide na satanizovanje Srba i vraćanje u prošlost! Referendum nije ispunio svoju svrhu, rešenje je Zajednica srpskih opština! (VIDEO)

Život pod terorom Aljbina Kurtija na Kosovu i Metohiji još uvek predstavlja ogroman problem za Srbe koji tamo žive, a Zapad, sa svojim licemernim ponašanjem i dvostrukim aršinima, ne doprinosi rešavanju situacije. Na ovu temu u "Info jutru" televizije Informer govorio je predsednik Društva lobista Srbije Nenad Vuković.

23.04.2024

12:40

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)
Live TV

Niko ne priča o tome šta se desilo u Kravicama ili Bratuncu! Nemačka po svaku cenu hoće da opere sve što je radila tokom 20. veka! (VIDEO)

Zašto se pitanje navodnog genocida u Srebrenici poteže danas, 29 godina kasnije, dok na Bliskom istoku Izrael svakodnevno ubija veliki broj palestinskih civila? Ko stoji iza sramne rezolucije i šta je skriveni motiv za nju? Na ovu temu, u "Info jutru" Informer TV, govorio je Vladimir Marinković, predsednik Kongresa srpsko-američkog prijateljstva.

23.04.2024

10:06

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija