• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje/cosmo

20.02.2022

14:24

DOMINO IGRICE ZA POČETNIKE! Kako atmosferu u spavaćoj sobi učiniti dostojnom filmskog scenarija?

Ljubav

DOMINO IGRICE ZA POČETNIKE! Kako atmosferu u spavaćoj sobi učiniti dostojnom filmskog scenarija?

Podeli vest

Otkako je pre svet desetak godina zaludela trilogija 'Pedeset nijansi sive', daleko se glasnije govori o domino igricama, maštarijama ove vrste, erotskim igračkama, donjem vešu...

Možda vi i vaš dragi niste spremni da isprobate sve tajne ove vrste vođenja ljubavi, ali to nikako ne znači da ne možete barem malo da začinite svoj ljubavni život.

Ispitajte teren

Pre nego što dragog prepadnete bičevima, lisicama i raznim drugim igračkama, saznajte šta ga sve potencijalno privlači. Lascivni govor je odličan način za istraživanje njegovih želja pa mu slobodno šapnite na uho kako biste tačno voleli da začine odnose. Njegova reakcija najbolje će vam otkriti na šta je sve spreman.

Sigurnost na prvom mestu

Jednom kada ste utvrdili šta ste voljni da isprobate i kada se napokon odlučite na akciju, dogovorite sigurnosnu reč. Neka to bude prvo što vam padne na pamet i što nema nužno veze sa vođenjem ljubavi, a što ćete izgovoriti ako bilo ko od vas dvoje započne s igricama koje partner ne želi.

Foto: Shutterstock

Sa povezom će svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje
Skriveni pogledi

Veliku ulogu u domino akciji igra upravo prepuštanje kontrole partneru. Ne mora čak svaka igrica nužno da završi samim intimnim odnosom - golicajte maštu jedno drugome, zadirkujte i palite jedno drugo. Najbolji način za izoštravanje partnerovih čula je stavljanje poveza na oči zahvaljujući kojem će mu svaki dodir i poljubac biti pravo iznenađenje i novo uzbuđenje.

Oduzeta sloboda

Pre nego što pomislite na konopce i vezanje, isprobajte lisice koje mogu da budu jednako zabavne i privlačne. Jednostavne su za korištenje, a i definitivno su sigurnije i manje užasavajuće od konopca ili lepljivih traka.

Ubojito rublje

Erotsko rublje svakako bi trebalo da postane deo vaših igrica. Igrajte se zavodljivim rubljem, komadima od kože i lateksa, halterima i samostojećim čarapama, visokim potpeticama... Zavežite ga za stolicu i priuštite mu zamaman pogled na izazovno rublje i erotski ples, a 'kaznite' ga za svaki osmeh ili reč koju vam uputi.

Foto: Shutterstock

Kada smo jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol
Gricni me nežno

Kada smo erotski jako uzbuđeni, raste prag tolerancije na bol pa ugrize doživljavamo kao izvor zadovoljstva. Naravno, ne treba se gristi i tući toliko snažno da ostavite jedno drugom modrice po telu, ali lagano grickanje ili šljapkanje će svakako podići temperaturu.

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Bivši i ja smo prekinuli prije godinu i 2 mjeseca, a ja sam bila u šestom mjesecu trudnoće. Oboje se volimo i to je za mene bio šok i stvarno mi je slomilo srce. Pokušao sam ga nazvati i obje su linije bile prekinute. Pokušao sam doći do njega na društvenim mrežama, ali me maknuo s njih. Pokušala sam doći do njegovih roditelja i oni su mi rekli da je njihov sin rekao da me ne voli i da me ne želi vidjeti i da ne znaju što nije u redu. Svaki dan sam plakala i plakala jer sam ga jako voljela. Dok nisam rodila i beba nije imala godinu dana, nisam mogla vratiti svoju ljubav. Opet sam bio zbunjen. Ne znam što da radim, a ostala sam i bez posla i nemam novca za brigu o bebi. Bila sam jadna u životu pa sam plakala sestri i rekla joj svoj problem i rekla da zna za moćnu čaroliju koja je bačena dr alaba koja joj pomaže kad nije mogla zatrudnjeti. Kontaktirala sam ga putem e-pošte i rekao je da će mi pomoći i rekao mi je da je žena stavila urok na mog muža i rekla da će mi pomoći da razbijem čaroliju kako bi mi se moj muž zauvijek vratio i da će biti moj. Bilo mi je veliko iznenađenje što se dogodilo sve što je rekao. Muž mi se odmah vratio i rekao mi da mu oprostim. Puno hvala ovom moćnom i istinskom čarobnjaku. Molim se da će dugo živjeti i raditi više od svog prekrasnog djela. Ako imate problem koji vas muči u životu, obratite se ovom moćnom igraču čarolija! On ti može pomoći. Neće vas iznevjeriti, možete ga dobiti putem gmail adrese: dralaba3000@gmail.com ili ga možete dobiti putem njegovog vibera/whatsappa: +1(425) 477-2744

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17