• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

16.02.2022

12:45

Stisnula je KVRGU ispod PAZUHA! Nije mogla da veruje ŠTA je iscurilo - neko se posebno OBRADOVAO! (VIDEO)

TikTok/thelittlemilkbar

Ljubav

Stisnula je KVRGU ispod PAZUHA! Nije mogla da veruje ŠTA je iscurilo - neko se posebno OBRADOVAO! (VIDEO)

Podeli vest

Jedna mama je podelila neobično iskustvo na TikTok-u.

Dojenje je posebno iskustvo za mamu, ali za jednu tikokerku Lindzi Vajt je dostiglo sasvim novi nivo. 

Ona je na svom profilu, sa pratiocima podelila zanimljivo iskustvo i otkrila da žene mogu da doje, ne samo iz grudi, već i iz pazuha. Da, dobro ste pročitali - žlezde ispod ruku mogu da proizvode mleko, što se njoj zapravo i događa.

Lindzi je dojila svoju ćerku, kada je primetila da je malenoj mokra kosa.

- Prvo sam mislila da je samo oznojana, a onda sam kod sebe primetila ogromnu kvrgu. Stisnula sam je i izašlo je mleko - kaže Lindzi. 

Lindzi je otišla kod lekara, misleći da ima treću bradavicu, međutim, doktor joj je rekao da to nije slučaj, već da mleko jednostavno teče skroz kroz njene pazuhe i to oba.

Ova mama ističe da joj pazusi ponekad oteknu i bole, ali da ih hladi oblogama, mleko ponekad cedi u šolju, a sigurni smo da su se njena dečica obradovala što imaju dodatni "izvor hrane".

 

 

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17