• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

20.03.2022

10:00

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Probala je sve DIJETE, ali nije mogla da smrša, kad je saznala ZAŠTO, ostala je ŠOKIRANA - u njoj je rasla ova ODVRATNA stvar!

TikTok/jaimi.conwell

Ljubav

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) Probala je sve DIJETE, ali nije mogla da smrša, kad je saznala ZAŠTO, ostala je ŠOKIRANA - u njoj je rasla ova ODVRATNA stvar!

Podeli vest

Devojka nikako nije mogla da izgubi kilograme, a doktori su na kraju otkrili da je tumor težine skoro 10 kilograma bio razlog tome.

Jaimi Konvel je pokušavala na sve načine da smrša, probala je i sa Keto dijetom i mnogim drugim, ali joj to jednostavno nije polazilo za rukom. 

Kada je osetila mučninu, nakon što se sagla da veže patike, odlučila je da poseti doktora, iako je smatrala da se to najverovatnije dogodilo usled njene težine, koja je tada iznosila skoro 114 kilograma. 

Nakon što su stigli rezultati vađenja krvi, doktor je primetio abnormalnosti u belim krvnim zrncima. Daljim pretragama je utvrđeno da je zapravo imala ogroman tumor u abdomenu, koji je zahvatio i desni jajnik.

Ispostavilo se da je u pitanju dermoidna cista, tip tumora koji sadrži i kosu i zube, a težio je skoro 10 kilograma. Zajedno sa njim, Jaimi je uklonjen i desni jajnik, a na svu sreću, ginekolog joj je rekao da to neće uticati na njenu mogućnost da ima decu. 

Ona se posvetila zdravoj ishrani i treninzima, pa je za određeni period već uspela drastično da smrša, skoro 47 kilograma.

Ona je svoje iskustvo podelila na društvenoj mreži TikTok, što možete i videti u blago uznemirujućem snimku sa početka teksta. 

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija