• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

04.04.2022

14:57

Da li tvoj muškarac FLERTUJE s drugim devojkama? Evo ŠTA bi trebalo da uradiš po tom pitanju - BIZARNI SAVETI podelili Internet!

Ljubav

Da li tvoj muškarac FLERTUJE s drugim devojkama? Evo ŠTA bi trebalo da uradiš po tom pitanju - BIZARNI SAVETI podelili Internet!

Podeli vest

Ukoliko tvoj partner voli da flertuje sa strane, ne bi trebalo da ignorišeš, već pristupiš problemu na ozbiljan način.

Nikada nije prijatno kada vaš partner posvećuje više pažnje drugim ženama, umesto tebi. 

Ukoliko vidite da vaš muškarac flertuje sa drugim ženama, to može biti veoma bolno. Čak i da vam u braku nije ostala ona iskra, to mu svakako ne daje slobodu da se udvara drugim damama, dok je još oženjen tobom.

Na Internetu je osvanulo nekoliko bizarnih saveta kako da regulišete ovu problematičnu situaciju, a upravo su ti saveti podelili ljude. 

Jedni smatraju da je ovo potpuna sramota i da žena ne bi trebalo tako da se ponižava, dok drugi ne vide nikakav problem u ovim savetima:

Zbog čega tvoj suprug flertuje?

Pre nego što prebrzo doneseš zaključke i preduzmeš akciju, saznaj zbog čega flertuje. Možda postoji koren problema koji treba da rešiš. Možda je frustriran, besan ili se bori sa nekim priblemima koji ga ometaju.

Budi ranjiva

Budi iskrena o svojim osećanjima. Reci mu da si veoma razočarana i povređena kada ga vidiš da flertuje sa drugim ženama.

Foto: Shutterstock

flert

Postavljaj pitanja

Ne suzdržavaj se kada postavljaš pitanja. Zapamti, imaš pravo da postavljaš pitanja suprugu. Nemoj da dozvoliš da se izvuče sa svojim postupcima, jer će ga to ohrabriti da nastavi sa takvim ponašanjem.

Flertuj sa svojim mužem

Ukoliko je tvoj muškarac toliko zapeo za flertovanje sa drugim ženama, onda pokušaj da flertuješ sa njim za promenu. Nemoj da mu daš priliku da ide za drugima. Očaraj ga svojim načinima, rečima i postupcima. Vrati tu iskru u brak.

If your husband is so keen on flirting with others, then try flirting with your husband instead. Don’t give him the chance to go after others. Enchant him with your ways, words and actions. Bring that spark back into your marriage.

Šta vi mislite o ovim savetima?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija