• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

23.04.2022

13:23

Psihoterapeut i EKSPERT ZA VEZE otkriva! Ovih 5 signala odaju da te VARA! (VIDEO)

Pixabay

Ljubav

Psihoterapeut i EKSPERT ZA VEZE otkriva! Ovih 5 signala odaju da te VARA! (VIDEO)

Podeli vest

Ukoliko sumnjaš da te partner vara, ako se ponaša na ovaj način, najverovatnije si u pravu.

 

 

Kada se radi o prevari, postoje određeni "univerzalni" signali na koje treba da obratite pažnju. Psihoterapeut Kimberli, koja na društvenoj mreži TikTok ima više od 814000 pratilaca, ističe sledeće "crvene znake":

1. Primetićete promenu u fizičkom izgledu

Ako primetite promene poput kretanja u teretanu (a nikada nije ranije išao) ili korišćenje druge kolonjske vode i tome slično, to je jedan od signala.

2. Čudno ponašanje što se mobilnog telefona tiče

Čuvaju telefon, kao da im život zavisi od toga. Ako sede pored vas i koriste telefon, usmere ga dalje od vas.

Foto: Pixabay

mobilni

3. Detaljno objašnjavaju svoje kretanje

Ukoliko je iznenada počeo da vam govori gde tačno ide i šta radi, to jeste malo sumnjivo, jer "ko te je pitao? zašto mi se pravdaš?" To je zato što pokušavaju da sakriju šta zapravo rade i izbegnu vaša pitanja.

4. Odjednom kupuju nov donji veš

Skoro uvek kupe nov veš. To posebno može da pogodi žene koje zapravo kupuju veš svojim partnerima.

5. Ranije je varao

Ukoliko je ranije varao, ne znači da će i vas, ali postoji mogućnost da se ponovi.

Kako je Kimberli to objasnila, pogledajte u snimku, sa početka teksta.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

Moje ime, maya elijah Nakon 12 godina braka, moj muž i ja smo se svađali na ovaj ili onaj način dok me konačno nije napustio i preselio se u Kaliforniju da bude s drugom ženom. Osjećala sam se kao da je moj život gotov i da su moja djeca mislila da nikada više neće vidjeti svog oca. Trudila sam se biti jaka samo prema djeci, ali nisam mogla obuzdati bol koji je mučio moje srce, srce mi je bilo ispunjeno tugom i bolom jer sam zaista bila zaljubljena u svog muža. Razmišljam o njemu svaki dan i noć i uvijek želim da mi se vrati, bila sam jako uznemirena i trebala sam pomoć, pa sam potražila pomoć na internetu i naišla na web stranicu koja sugerira da bi dr. Alaba mogao pomoći svojoj bivšoj bivšoj da se vrati. Stoga sam osjetio da bih trebao pokušati. Kontaktirao sam ga i rekao mi je što da radim. Učinila sam to i onda mi je napravio ljubavnu čaroliju. 48 sati kasnije moj suprug me stvarno nazvao i rekao mi da i njemu jako nedostaju djeca, tako nevjerojatno!! Dakle, vratio se tog dana, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i djeci. Naš brak je bio jači nego prije, a sve zahvaljujući dr. alabi. Toliko je moćan i odlučila sam podijeliti svoju priču na internetu da je dr. Alaba bio pravi i moćni čarobnjak. Uvijek ću se moliti da ona živi dugo pomažući svojoj djeci u trenucima potrebe, ako ste ovdje i trebate se vratiti bivšem ili je vaš muž prešao na drugu ženu, prestanite plakati, odmah kontaktirajte ovaj moćni kotačić za pravopis. Ovdje je njegova kontakt adresa e-pošte na: {dralaba3000@gmail.com} ili WhatsApp / viber preko njegovog kontakta ispod +1(425) 477-2744 Hvala dr. alaba.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija