• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

28.05.2022

18:00

ZGADILA MI SE! Uhvatio je devojku da radi OVU STVAR i sada hoće da RASKINE - svi ga zato OSUĐUJU!

Ljubav

ZGADILA MI SE! Uhvatio je devojku da radi OVU STVAR i sada hoće da RASKINE - svi ga zato OSUĐUJU!

Podeli vest

Dečko koji je podelio svoju ispovest na internetu, otkrio je da želi da raskine sa devojkom, ali ga svi osuđuju zbog te odluke

Razloge za raskid uvek možete da nađete - nekompatibilnost što se karaktera tiče, neslaganje pri životnim stavovima, različiti intimni apetiti, želja za slobodom i tako dalje.

Međutim, kada je jedan dečko na sajtu koji se bavi anonimnim ostavljanjem ispovesti, otkrio da želi da raskine sa devojkom, iz jednog neobičnog razloga, naišao je na osudu okoline.

Zapravo, njegov razlog je što je čuo devojku kako prdi:

- Uhvatio sam devojku kako prdi, iskreno razočarao sam se u ženski rod, ne mogu više da je gledam istim očima, od tada mi se zgadila, mislim da ću da raskinem jer me ne privlači više - otkrio je ovaj dečko, a komentari su odmah počeli da se nižu:

- Čekaj da saznaš da obavlja i veliku nuždu i da svaki mesec izbacuje čašicu krvi, u laganom tempu od 5 dana - glasio je jedan ironičan komentar.

- Svidelo se tebi to ili ne, sva živa bića moraju da prde, obavljaju i veliku i malu nuždu. S medicinske tačke gledišta zadržavanje golubova i odlaganje odlaska u wc mogu biti i te kako opasni po zdravlje. Ako si je ostavio zbog toga što je prdnula u tvom prisustvu, neka si je ostavio. Spasila se od idiota.

- Hahaha ti zaslužuješ zauvek ostati sam. Mene moj drži za ruku kad imam tvrdu stolicu i bolove, nećeš verovati, kupuje mi i uloške, ako ja ne mogu izaći iz kuće.

- Haha, ja svojoj kažem prdni preda mnom ako moraš, ne ustručavaj se. Dečko ti si dno - bili su samo neki od komentara.

Šta vi mislite o ovome?

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija