• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav/zdravlje/M. J.

29.05.2022

17:26

9 FENG ŠUI saveta za bolji INTIMNI ŽIVOT! Pustite da teče energija strasti!

Shutterstock

Ljubav

9 FENG ŠUI saveta za bolji INTIMNI ŽIVOT! Pustite da teče energija strasti!

Podeli vest

U feng šui svetu, tople boje povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Takođe, u okruženju ne sme da se nađe bilo šta što podseća propalu ljubav...

Intimni odnosi između partnera veoma su bitni u svakoj vezi. Veoma je bitno održavati plamen strasti što duže i uvek iznova raditi na njemu. Ne postoji univerzalno pravilo kako da ovladate veštinama u krevetu. Ipak, postoje brojni saveti kako da izazovete erupciju strasti u spavaćoj sobi. Neki od njih su i deo drevne feng šui veštine.

Tople boje bude erotsku energiju

Crvena, nežno plava, roze ili boja breskve - to su boje koje bi mogle da dominiraju u vašem prostoru. U feng šui svetu, tople boje (crvena posebno) povezane su sa erotskom energijom u svima nama. Koristite ove boje za nove zavese, jastuke ili čak nekoliko mirisnih sveća, što je odlično za početak.

Mekana postelja budi čulnost

Ako želite da doživite neverovatna iskustva u krevetu, prema feng šuiju, vaš krevet mora biti čist, mek, udoban. Razmislite o krevetu kao o praznom platnu i osmislite dizajn koji budi čulnost.

Foto: Shutterstock

Tople boje bude strast

Eterična ulja za stimulaciju tela i uma

Meko svetlo će uneti toplinu u sobu i dovoljno je da dodate nekoliko kapi eteričnih ulja poput sandalovine i jasmina koja imaju moć da stimulišu telo i čula. Eksperimentišite sa raznim kombinacijama eteričnih ulja i pronađite ona koja najbolje prijaju vama i vašem partneru.

Simbolika slonova za buđenje želje

U feng šuiju, slonovi predstavljaju uvod u želje vašeg srca. Investirajte u nekoliko simpatičnih statua ili figurica slonova, čak i zabavan uramljeni print može pomoći.

Foto: Shutterstock

Izaberite omiljeni miris

Čist prostor, bolji protok energije

Prostor ispod kreveta je jedno od najpopularnijih mesta za odlaganje stvari i čuvanje iz vidokruga. Nažalost, držanje stvari ispod kreveta blokira energiju. Ako već nemate drugi prostor za odlaganje, tu treba da budu samo jednostavno i uredno složene posteljine ili meka zimska odeća.

Manji krevet, više intimnosti

Kada biramo krevet za spavaću sobu, svi prvo pomislimo na komfor, pa biramo onaj većih dimenzija. Ne kažemo da treba izbegavati francuski ležaj ili bilo šta slično, ali manji krevet donosi svoje prednosti. Što ste bliže svom partneru, jače su veze i bolje šanse za intimnost koja će se s vremenom povećavati.

Foto: Shutterstock

Manji krevet donosi svoje prednosti

Rešite se prošlosti

Bacite iz svog okruženja sve stvari koje vas podsećaju na bivše neuspele veze, uključujući i fotografije, košulje bivšeg partnera, poklone i druge uspomene. U vašem okruženju ne sme da se nađe bilo šta što vas podseća na ljubav koja je propala, jer to može da bude razlog zbog čega vam škripi u sadašnjoj vezi. Uspomene na bivšeg partnera zasigurno vam neće pomoći i pri strastvenom škripanju kreveta.

Spavaća soba kao ljubavni hram

Čist prostor jednako bistar um. Održati svoj um i srce čistim od suštinskog je značaja za povezivanje sa partnerom u krevetu. Ako imate višak uokvirenih fotografija ili gomilu detalja u sobi, zašto ne probate da ih preselite u neku drugu zajedničku prostoriju, a da spavaća soba ostane jednostavno ljubavno gnezdo?

Foto: Shutterstock

Čist prostor jednako bistar um

Prostor sa obe strane kreveta podstiče maštu

Ovo je još jedan način da stvorite bolji feng šui i poboljšate svoj intimni život. Postavite krevet tako da ostane dovoljno prostora sa obe strane za svakog partnera. Neophodno je da imate udoban pristup krevetu. Ovo omogućava energiju i prostor za partnerstvo, koje je od suštinskog značaja u feng šuiju. Lagani pristup krevetu podstiče maštu i igrarije u spavaćoj sobi. U slučaju da je jedna strana kreveta prislonjena uza zid, onaj ko spava na tom mestu osećaće se sputanim. Idealno bi bilo da krevet postavite naspram vrata, ali tako da ne bude u direktnoj liniji s njima.
 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
maya elijah

pre 1 godinu

zdravo prijatelju bila sam povrijeđena i slomljena srca kada se prije sedam mjeseci u mom braku dogodio jako veliki problem između mene i mog muža. toliko strašno da je odnio slučaj na sud radi razvoda. rekao je da više nikad ne želi ostati sa mnom i da me više ne voli. Pa se spakirao iz kuće i natjerao mene i moju djecu na teške bolove. Pokušala sam ga na sve moguće načine vratiti, nakon mnogo preklinjanja, ali bezuspješno. a on je potvrdio da je donio odluku i da me više nikad ne želi vidjeti. Tako sam jedne večeri, vraćajući se s posla, srela svoju staru prijateljicu koja je tražila mog muža. Pa sam mu sve objasnila, pa mi je rekao da je jedini način da vratim muža da posjetim bacača uroka, jer je i on to stvarno učinio. Tako da nikad nisam vjerovao u magiju, ali nisam imao izbora nego poslušati njegov savjet. Zatim mi je dao e-mail adresu bacača uroka kojeg je posjetio. DR alaba. Sljedećeg jutra poslala sam e-mail na adresu koju mi ​​je dao, a čarolija me uvjerila da ću muža vratiti sljedeća dva dana. Kakva nevjerojatna izjava!! Nikad nisam vjerovao, pa je razgovarao sa mnom i rekao mi sve što moram učiniti. Onda ih radim bez povišice, pa me sljedeća dva dana, začudo, zvao suprug koji me nije zvao zadnjih 7 mjeseci da mi javi da se vraća. Tako nevjerojatna !! Tako se isti dan vratio, s puno ljubavi i radosti, i ispričao se za svoju pogrešku i bol koji je nanio meni i mojoj djeci. Tada je od tog dana naša veza bila jača nego prije, uz pomoć sjajnog bacača uroka. Dakle, savjetovati ću vas ako imate bilo kakvih problema, obratite se dr alabi na email: dralaba3000@gmail.com ili ga kontaktirajte na whatsapp i viber na ovaj broj: +1(425) 477-2744.......

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!
dva puta odbili

Prihvaćeno jemstvo od skoro milion i po evra! Sin Vesne Medenice predsednice Vrhovnog suda pušten da se brani sa slobode!

Ustavni sud Crne Gore usvojio je danas žalbu i utvrdio da se Miloš Medenica, sin bivše predsednice Vrhovnog suda Vesne Medenice, neosnovano u pritvoru, potvrđeno je nezvanično podgoričkom portalu CdM. Vesni Medenici se takođe sudi, zbog optužbi za zloupotrebu službenog položaja i organizovanja kriminalne grupe, ali se i ona brani sa slobode.

24.04.2024

16:09

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija