• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: ljubav&zdravlje/N.L.

29.05.2022

13:27

OVO SE ZOVE PREDIGRA! Zavedite ga u kolima, plesom, šlagom...

Shutterstock

Ljubav

OVO SE ZOVE PREDIGRA! Zavedite ga u kolima, plesom, šlagom...

Podeli vest

Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Obucite samo mantil. Ovo je samo jedan od načina da začinite svoj ljubavni život...

Ako mislite da predigra nije toliko važna, grdno se varate. Stručnjaci za veze ističu da upravo predigra određuje da li vođenje ljubavi ide u dobrom ili lošem pravcu. Evo nekoliko saveta kako da svom dragom priredite uvod koji nikada neće zaboraviti.

Neka bude slatko

Predigra doslovno može da bude slatka. Kako? Naredite mu da legne, a potom mu zavežite ruke za

krevet. Uzmite šlag i premažite njegovo telo. Potom ga polako uklanjajte, a strateški najvažnije mesto ostavite za kraj. Bez obzira na to koliko vas molio da akcija konačno počne, nemojte odmah pristati. Pustite ga da se neko vreme muči, a onda se zajednički stopite u strasti.

Foto: Shutterstock

Hrana može da bude deo ljubavnog scenarija 

Zanjišite kukovima

Pustite glasno njegovu omiljenu muziku. Priđite mu u maniru neodoljive filmske dive (autfit po izboru), a potom mu predložite da zapleše s vama. Priljubite se čvrsto uz njegovo telo i zajedno se prepustite zavodljivom plesu. Većina muškaraca kaže da ne voli da pleše, ali verujte da ovakav ples nijedan neće odbiti.

Manje je više

Predigra ne mora nužno da počne u spavaćoj sobi. Naprotiv! Dogovorite se da jedan dan dođete po njega na posao. Tom prilikom odenite samo mantil i ništa ispod njega. Visoke potpetice su, svakako, obavezne. Kad uđe u automobil, pustite da vam se mantil diskretno otvori, a da pritom ne otkrijete grudi i predeo između nogu. Kad shvati šta vam je na umu, mogli biste usput negde da stanete...

Foto: Shutterstock

Zavedite ga u kolima 

Nek potpetice zveckaju!

Muškarci obožavaju da vide ženske noge u štiklama. Zašto mu ne biste priuštile taj prizor u spavaćoj sobi? Obucite zavodljivo donje rublje, čarape s halterima i cipele s visokom potpeticom. Njega bacite na krevet, a vi sednite ispred njega. Prebacujte nogu preko noge i dopustite mu da vas što bolje vidi. Ne dajte da vas dodiruje sve dok vi ne olučite da je vreme za akciju. 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)
Live TV

Šta se krije iza jezivog projekta "Lavanda"? Veštačka inteligencija napravljena zato da ubija! (VIDEO)

Gost "Info dana" bio je analitičar Saša Borojević. On je govorio o tome na koji način su povezani svi ratovi koji se trenutno rasplamsavaju po celom svetu. Evo kakve veze ima Balkan i Srbija sa projektima velikih sila. Uživo u program, putem vajber linka, uključio se i Dževad Galijašević, stručnjak za terorizam koji je komentarisao kompleksne odnose između Amerike i Izraela.

19.04.2024

17:55

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija