• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

24.06.2022

13:00

POTRESNA ISPOVEST ŠERON STOUN: Izgubila sam DEVETORO dece, krvarila sam dva dana...

Reuters

Ljubav

POTRESNA ISPOVEST ŠERON STOUN: Izgubila sam DEVETORO dece, krvarila sam dva dana...

Podeli vest

Glumica Šeron Stoun (64) važi za jednu od najboljih u Holivudu, a smatra se jednom od najlepših žena na svetu. Iako iza sebe ima bogatu karijeru, Šeron je otvoreno progovorila o teškim periodima, pa priznala da je izgubila devetoro dece

Slavna plavuša otkrila je da je imala čak devet pobačaja.

- Mi žene nemamo prostora za razgovor o ovom bolnom gubitku. To nije mala stvar. Međutim, prisiljene smo da mislimo da je to nešto s čime same treba da se nosimo i da je to neka vrsta neuspeha. Izgubila sam devetero dece pobačajem - otkrila je 64-godišnja glumica Šeron Stoun.

 

 

- Umesto da primimo preko potrebno saosećanje i empatiju i isceljenje koje nam je toliko potrebno. Žensko zdravlje je prepušteno ideologiji muškaraca - ističe Šeron.

 

 

Ipak, teški periodi nisu sprečili Šeron da se ostvari kao majka, pa je usvojila tri sina.

Glumica je ove godine oduševila sve na Kanskom festivalu jer je dokazala da joj godine ne mogu ništa.

Foto: AP/Photo

Šeron Stoun

Šeron Stoun pokavila se u smargdno zelenoj haljini modne kuće Dolče i Gabana koja je istakla njene noge. Zelena haljina nije imala naramenice, ali je prorez do butine bio dovoljan da ceo svet vidi zategnute noge popularne glumice.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17