• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

28.06.2022

21:35

NIKADA NIJE IMALA PROBLEMA SA VIŠKOM KILOGRAMA! Ovako se hrani Džulija Roberts!

Tanjug/AP

Ljubav

NIKADA NIJE IMALA PROBLEMA SA VIŠKOM KILOGRAMA! Ovako se hrani Džulija Roberts!

Podeli vest

Holivudska glumica Džulija Roberts uprkos svojim godinama izgleda neverovatno, a tajna njenog izgleda je u zdravoj ishrani

Sve se bazira na organskim namirnicama, a popularna glumica ne unosi gluten.

Ovako se hrani Džulija Roberts:

Doručak

tost
avokado
jaje
borovnice
kafa
kokosova voda

Foto: Shutterstock

Avokado je bogat brojnim vitaminima i mineralima

Ručak

Salata sa piletinom sa roštilja

Večera

Divlji losos
Avokado
Braon pirinač
Vino 

Zanimljivo je što glumica za doručak bira dve superzdrave namirnice - avokado i borovnice. Avokado je bogat brojnim vitaminima i mineralima, sadrži više kalijuma od banana, pun je vlakana i antioksidanata, a smanjuje apetit i podstiče varenje, pa se smatra za jednu od najboljih namirnica za mršavljenje.

Fitnes salata lepe glumice

Sastojci:

400 gr leblebije, najbolje u konzervi
100 gr bebi spanaća
2 šargarepe
1 šaka oraha
100 gr feta sira
so i biber

Za preliv:

3 kašike sirćeta
1 kašika senfa
5 kašika maslinovog ulja
so i biber

Foto: Pixabay

Priprema:

Isperite dobro leblebiju, pa je ocedite i sipajte u činiju za serviranje. Spanać operite, a šargarepu oljuštite i iseckajte na tanke tračice (žilijen) i dodajte leblebiji. Izmešajte sve i začinite, pa umutite preliv i dodajte ga u salatu.

Izmrvite sir, orahe iseckajte ili izmrvite u avanu, dodajte u salatu pa dodajte začina po ukusu i servirajte odmah.

Ova salata može biti i kompletan letnji obrok, jer će vam dati dovoljnu količinu proteina i vlakana. Ti sastojci su neophodni za održavanje lepe figure, koju i Džulija pokazuje u svim prilikama - od opuštene šetnje po plaži ili kupanja, do snimanja modnih reklama ili novih filmova. Zavirite u našu galeriju slika i pogledajte kako "zgodna žena" izgleda!

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija