• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

05.08.2022

18:55

USKORO ULAZI U PETU DECENIJU, A I DALJE IZGLEDA KAO BOGINJA! Ovo je tajna vitke figure popularne Bijonse!

Ljubav

USKORO ULAZI U PETU DECENIJU, A I DALJE IZGLEDA KAO BOGINJA! Ovo je tajna vitke figure popularne Bijonse!

Podeli vest

Planetarno popularna pevačica Bijonse fantastično izgleda uprkos činjenici da uskoro ulazi u petu deceniju života

Ova uspešna kantautorka i glumica i trostruka mama uzor je mnogim ženama. Pored toga što redovno vežba i ima neverovatnu figuru, Bijonse strogo vodi računa o izboru namirnica.

Njen meni je specifičan; Bijonse je pobornik veganske ishrane i, shodno tome, striktno izbegava neke grupe namirnica.

1. Rafinisani ugljeni hidrati

Najlakši način da se ugojite jeste da svakodnevno unosite rafinisane ugljene hidrate poput hleba, peciva i kolača od belog brašna. S druge strane, izostanak konzumiranja ugljenih hidrata uskraćuje organizmu neophodnu energiju, može da inicira glavobolje, loš zadah i opstipaciju.

Bijonse ne izostavlja žitarice od celog zrna, kao i ovsene kolačiće.

Foto: unsplash.com

Žitarice

2. Meso

Isključivanje mesa je standard u vegetarijanskoj i veganskoj ishrani. Poznato je da crveno meso može da izazove upale, utiče na skok holesterola i poveća rizik od srčanih bolesti.

3. Riba

Iako je puna proteina i zdravija od mesa, riba sadrži toksine poput žive koja, ako se konzumira u većoj količini, može da utiče na sluh, vid i koordinaciju.

4. Šećer

„Neprijatelj broj jedan“ kad je reč o vitkoj liniji je šećer. Pored toga, on je i veliki „kradljivac“ energije. Bijonse isključuje šećer iz ishrane, jer joj je energija neophodna da bi mogla da izvodi vratolomije na sceni.

5. Mlečni proizvodi

Za one koji su netolerantni na laktozu, ova promena izgleda lagana poput pera. Ali, ljubitelji sira, jogurta i mleka sigurno misle drugačije...

Ipak, čak i privremeno isključivanje mlečnih proizvoda iz ishrane može da donese brojne benefite. Ukoliko ste osetljivi na ovu grupu namirnica, kad prestanete da ih jedete, primetićete da se upalni procesi ublažavaju, nestaje nadutost, koža je lepša, a varenje lakše.

Foto: Shutterstock

Da bi nadoknadila kalcijum i vitamin D, Bijonse pije smuti od bobičastog voća, zelenog lisnatog povrća, bademovog mleka i proteina u prahu.

BONUS VIDEO:

 



Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!
Izbori 2024

Nastavljeni razgovori vlasti i opozicije o izbornim uslovima!

U Skupštini Srbije nešto posle 13.00 časova počeo je sastanak predsednice Skupštine Srbije Ane Brnabić sa predstavnicima poslaničkih grupa, političkih stranaka nacionalnih manjina i udruženja, radi konsultacija oko obrazovanja radnih grupa za unapređenje izbornog procesa i uvid, kontrolu i reviziju Jedinstvenog biračkog spiska.

26.04.2024

14:13

Vesti

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju
Društvo

"U minuti žena može da izgubi od 30 do 40 odsto krvi!" Ginekolog otkriva od čega je preminula porodilja u Vranju

Više javno tužilaštvo u Vranju saopštilo je juče da je obdukcija pokazala da je uzrok smrti porodilje M. A iz okoline Preševa 17. aprila, ruptura materice sa posledičnim iskrvarenjem i da bi se u tom slučaju moglo raditi o krivičnom delu nesavesnog pružanja lekarske pomoći koje se zbog smrtne posledice može kvalifikovati kao teško delo protiv zdravlja ljudi.

26.04.2024

21:04

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija

Kragujevački opštinari dali krv!
Humanitarna akcija

Kragujevački opštinari dali krv!

Zaposleni u Gradskoj upravi Kragujevac danas su, u organizaciji Samostalnog sindikata GU organizovali prvu od dve godišnje akcije dobrovoljnog davalaštva krvi za potrebe Banke krvi Univerzitetskog kliničkog centra u ovom gradu.

26.04.2024

12:17