• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

17.08.2022

10:20

OTKRIVAMO TAJNU MADONINOG DOBROG IZGLEDA! Pevačica ima 64 godine, a savršenu formu održava zahvaljujući ovom PRAVILU

Ljubav

OTKRIVAMO TAJNU MADONINOG DOBROG IZGLEDA! Pevačica ima 64 godine, a savršenu formu održava zahvaljujući ovom PRAVILU

Podeli vest

Popularna pevačica Madona juče je napunila 64 godine! Ne krije ih, već, sudeći po fotografijama koje objavljuje na društvenim mrežama, uživa u njima!

 Trenutno je na Siciliji, gde je, kako prenosi "Dejli mejl" sa sinom Rokom, (koga je dobila u vezi sa režiserom Gajem Ričijem) proslavila njegov 21. rođendan.

Madona je često na udaru kritičara zbog estetskih intervencija koje je imala na licu, ali na figuri i formi niko ne može da joj prigovori.

Primer jelovnika

Doručak: tost sa dva belanceta i jednim jajetom, jabuka, pomorandža ili kruška
Ručak: pileća ili ćureća prsa u sendviču sa hlebom od integralnih žitarica i malo majoneza
Večera: jedna porcija proteina (riba, pileća prsa ili junetina), mnogo povrća, mala porcija testenine od integralnih žitarica i pola malog pečenog krompira

Ona je godinama na specijalnom režimu ishrane koji je za nju napravio njen lični trener i nutricionista, a naporno i vežba.

Dijeta koju praktikuje ova pevačica nije nepoznata i za sedam dana je moguće izgubiti tek jedan kilogram, ali je najzdravija varijanta sa kojom se kilaža neće vratiti brzo. Značajniji rezultati će se primetiti tek posle mesec dana.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Madonna (@madonna)

Osnovno pravilo je da se unose masti, proteini i ugljeni hidrati u odnosu 30:30:40.
Dozvoljeni su ugljeni hidrati iz povrća, voća, integralnih žitarica, a ne iz belog hleba, pirinča, šećera i testenina.

Trening ne preskače

Prema preporuci ličnog trenera, Madona vežba sat vremena tri puta nedeljno. Idealan trening se sastoji od pola sata kardio programa, 20 minuta vežbi snage i vežbi za oblikovanje i deset minuta istezanja.

Masti su obavezne, jer smanjuju osećaj gladi, stimulišu rad mozga i daju osećaj zadovoljstva, a proteine treba uzimati iz morskih plodova, junetine i piletine.

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

komentari
zora

pre 1 godinu

Dali stvarno mislite da izgleda tako? Nema tajni, izgleda kao i svaka druga zena u tim godinama, stim sto je izoperisana, naj bolja sminka i garderoba. Lova joj pomaze da sakrije nedostatke i to je sve.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija