• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

20.08.2022

10:26

HITNA POMOĆ NA IMANJU BENA AFLEKA! Dok se spremao za SVADBU sa Džej Lo POZLILO je njegovoj MAJCI - drama pred VENČANJE (VIDEO)

Ljubav

HITNA POMOĆ NA IMANJU BENA AFLEKA! Dok se spremao za SVADBU sa Džej Lo POZLILO je njegovoj MAJCI - drama pred VENČANJE (VIDEO)

Podeli vest

I dok svi sa nestrpljenjem očekuju reprizu svadbe Dženifer Lopez (50) i Bena Afleka (53), juče u kasnim popodnevnim satima na njegovom imanju u Džordžiji viđena su kola Hitne pomoći kako odvoze nekoga u bolnicu. Ispostavilo se da je u pitanju Benova majka, Kristofer En Bolt, koja je posekla nogu kada je pala sa doka

Benova majka hitno je prevezena u bolnicu u Savani. Dženifer i Ben snimljeni su ispred bolnice kako čekaju lekare, a njegova majka je bila u invalidskim kolicima.

Prema pisanju Daily Mail, Benova majka je pala sa doka i posekla nogu, pa je morala da dobije nekoliko šavova.

 

 

O novopečenom bračnom paru Aflek, Dženifer i Benu, ne prestaje da se priča otkad su se iznenada venčali u Las Vegasu, a sad su odlučili da naprave i raskošnu svadbu i ne žale pare! Popularni par trebalo bi ovog vikenda ponovo da izgovori sudbonosno "da".

 

 

Budžet Dženifer Lopez i Bena Afleka kreće se, navodno, od 25.000 do 25 miliona dolara. Prema pisanju stranih medija, veselje će trajati tri dana.

Prošlog meseca, tačnije 16. jula, Dženife se udala za Bena u maloj beloj kapeli u Las Vegasu.

 - Uspeli smo. Ljubav je lepa. Ljubav je ljubazna. I ispostavilo se da je ljubav strpljiva. Dvadeset godina sam bila strpljiva. Bili su u pravu oni koji su rekli, 'sve što ti treba je ljubav'. Sada smo zahvalni što imamo to u izobilju, novu divnu porodicu od petoro divne dece i život kojem nikada nismo imali više razloga da se radujemo -  napisala je pevačica na društvenim mrežama.

bonus video:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa
Društvo

Primenjene umetnosti važan deo projekta izgradnje beogradskog metroa

Sporazum o saradnji za aktivno uključenje studenata i nastavnog osoblja u projekat izgradnje beogradskog metroa potpisali su juče dekan Fakulteta primenjenih umetnosti prof. Goran Čpajak i direktor JKP „Beogradski metro i voz” Andreja Mladenović. Ovim preduzeće dodatno razvija saradnju sa fakultetima u cilju unapređenja struke, inovacija i tehnološkog razvoja i, od ustanova iz prvenstveno tehničke struke, proširuje je i na fakultete iz oblasti društveno-humanističkih nauka.

17.04.2024

22:23

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija