• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: informer.rs

13.09.2022

12:18

ŠTA MUŠKARCI ZAISTA PAMTE POSLE PRVOG SASTANKA? Na sledeće stvari posebno obraćaju pažnju!

Ljubav

ŠTA MUŠKARCI ZAISTA PAMTE POSLE PRVOG SASTANKA? Na sledeće stvari posebno obraćaju pažnju!

Podeli vest

Kada se spremamo da prvi put izađemo sa nekim, uglavnom se fokusiramo na naš fizički izgled i na to da ostavimo dobar utisak. Ali, posle prvog sastanka, utisak ostavljaju sasvim druge stvari, koje, inače, utiču na to da li će ovaj susret biti i poslednji

Šta muškarci pamte nakon prvog sastanka? 


Oči

Ankete pokazuju da muškarci pre svega obraćaju pažnju ne na grudi ili zadnjicu, već na oči. I čak ne na veštu šminku, već na izraz lica u celini. Koje emocije prenosite očima? Ako žena zrači srećom i samopouzdanjem, to se odražava u očima. I, naravno, umorni ili zamućeni izgled ne dodaje bodove privlačnosti. Stidljivo gledanje u pod takođe nije privlačno. Gledajte u simpatiju direktno i otvoreno. Ne može svako da izdrži pogled moćne i snažne ljubavnice.

Foto: pexels.com

Oči su ogledalo duše!

Osmeh

Boja kose nije toliko važna, koliko je važan osmeh. Naravno, niko ne zahteva da se stalno smeškate. Ali s vremena na vreme ugodite čoveku slatkim, iskrenim osmehom, smejte se njegovim šalama, ispričajte nešto smešno o sebi. Predstavnici jačeg pola najčešće biraju damu sa smislom za humor. Ne budite previše ozbiljni na prvom dejtu i ne vodite duboke i filozofske razgovore. Ipak, prvi sastanak ne bi trebalo da se zasniva na tome. Trebalo bi da bude lagano i opušteno. A o problemima univerzuma možete razgovarati na narednim sastanicama.

Držanje

I ne radi se o karakteru, već o stvarnom unutrašnjem jezgru osobe – kičmi, koja formira držanje. Možete imati jedinstvene grudi, izuzetne bokove i fin struk. Ali ako se sav ovaj luksuz služi bez ravnih leđa,, malo je verovatno da će čovek to moći da ceni. Žene sa pognutim ramenima i zakrivljenom kičmom izgledaju kao da ih opterećuje teret proteklih godina. Osim toga, čim poradite na svom držanju i  ispravite ramena, samopouzdanje će vam se vratiti. A sa njim će doći i sposobnost šarmiranja.

Boja glasa

Kaže se da samo žena voli ušima. U stvari, ljubav prema određenoj boji glasa nije strana ni jačem polu. Neki izgube volju kada čuju visoke zvonkaste ženske tonove . Drugi su spremni da bace sve pod noge dami sa niskim altom. U svakom slučaju, sve je stvar ukusa. Međutim, niko neće ceniti zastrašujuću dikciju kada je teško razaznati same eči. I svakako ne treba  mrmljati ili naglo podići ili sniziti ton, imitirajući loše pozorišne glumice. Sve ovo može da otuđi sagovornika, koji jednostavno ne razume šta govorite.

Mirisi

Nije mnogo rečeno o mirisima u ljudskoj percepciji. Pa čak ni senzacionalni film „Parfem“  nije stvarno popravio situaciju. Ali arome tela se ne mogu odbaciti, posebno pri prvom susretu. I ovde nije bitno koji parfem kog brenda koristite, ni koliko je skup. Pridržavajte se pravila umerenosti i ne preterujte. Prejak miris vanile, sandalovine, ruže ili kedra odvratiće čoveka, a neće ga očarati.

Foto: Shutterstock

Emocionalno stanje

Uprkos činjenici da muškarci nisu toliko osetljivi kao lepši pol, oni lako razmatraju emocionalno stanje žena. Dakle, ako niste dobro raspoloženi, bolje je da otkažete sastanak. Agresivna, umorna dama nije najprijatniji sagovornik, pa je susret sa njom možda i poslednji. Unesite dašak pozitivnosti na prvi sastanak, razgovarajte o tome šta vas zaista čini srećnim. Dakle, ubijate dve muve jednim udarcem. Stvorite pozitivnu emocionalnu pozadinu i istovremeno učite o interesima muškarca.

Umerenost u svemu

Zapamtite, umerenost nije jednaka dosadi. To znači da ste pronašli svoju zlatnu sredinu, u kojoj izgledate veoma harmonično. Ne verujte muškarcima, oni primećuju da ste ošišali kosu, ili ste se ofarbali. Svaki predstavnik jačeg pola će razlikovati makeup poprsje od prirodnog, mini suknju od ultramini suknje…. Uopšteno govoreći, ako se obično ne oblačite ili ne šminkate tako, onda to ne bi trebalo da radite ni na prvom sastanku.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!
Izbori 2024

Bora Solunac udario na Đilasa, Ponoša i Miloša Francuza: Teško će objasniti kako to da su uslovi u Beogradu loši, a u Srbiji dobri!

Borislav Novaković iz Narodnog pokreta Srbije, poznatiji kao Bora Solunac, rekao je da su sva tri zahteva koja je opozicija imala ispunjena i istakao da će Miloš Jovanović, Zdravko Ponoš i Dragan Đilas teško odbraniti narodu to što u Beogradu bojkotuju izbore jer kažu da ne postoje dobri izborni uslovi, dok u Srbiji izlaze na lokalne izbore.

25.04.2024

09:51

Vesti

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!
Politika

Obeležen Međunarodni dan devojčica u IKT!

Narodna Skupština Republike Srbije, Ministarstvo informisanja i telekomunikacija, Udruženje poslovnih žena Srbije i Program Ujedinjenih nacija za razvoj, svečano su obeležili Međunarodni dan devojčica u sektoru informaciono-komunikacionih tehnologija, u Domu Narodne skupštine Republike Srbije.

25.04.2024

16:35

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!
Politika

Srpska lista: Od dolaska Kurtija na vlast zabeleženo 500 napada na Srbe!

Napad i pljačka Petra Kostića (20) pre dve noći u centru Kosovske Mitrovice nedaleko od glavnog gradskog šetališta, vrtića i osnovne škole od strane grupe Albanaca je 500. etnički motivisan napad od dolaska na vlast Aljbina Kurtija što je i najbolja slika i prilika njegovog odnosa prema Srbima i svemu što je srpsko, saopštila je danas Srpska lista.

25.04.2024

16:34

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!
Fudbal

FSS se hitno oglasio: Gudelj nije otpisan za EP!

Fudbalski savez Srbije objavio je na svom zvaničnom sajtu da je defanzivac Sevilje Nemanja Gudelj (32) juče imao operaciju kolena, koja je prošla dobro i da postoji mogućnost da ipak bude deo tima na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj!

25.04.2024

13:08

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija