• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

21.10.2022

08:16

MOKASINE ZA KORAK DO ZIME! Izaberite obuću koja će sve do kasne jeseni biti u trendu

pexels.com

Ljubav

MOKASINE ZA KORAK DO ZIME! Izaberite obuću koja će sve do kasne jeseni biti u trendu

Podeli vest

Ove jeseni i zime dame ne moraju mnogo da brinu da li nose obuću u trendu. Osvežite prošlogodišnje modele ili se ponovite bar sa jednim parom mokasina ili gležnjača jer su ovi modeli vodeći i na ulicama svetskih modnih metropola

Kada su se pojavile pre nekoliko sezona, ravne mokasine, nalik klasičnim muškim cipelama, žene nisu prihvatile sa oduševljenjem, ali se trenutno drže kao glavni jesenji model. 

Lansirane prvo iz ateljea italijanske "Prade" u crnoj boji sa glomaznim đonom i efektnom šnalom, mokasine su do sada doživele brojne varijacije - od materijala, boja, debljine peta, nosile su se i letnje, kao papuče, a sada su atraktivne i one sa štiklom. 

Foto: pexels.com

Mokasine

Zato su mokasine žene prihvatile kao univerzalni tip obuće koji može da se nosi uz svaku kombinaciju - i uz džins, pantalone, ali i elegantne suknje. 

Drugi, neprevaziđeni model su gležnjače. Ako ste ljubitelj vojničkog ili militari stila i pritom želite da nosite u isto vreme i udoban ali i stilski moćan par obuće, onda su tzv. kombat (borbene) čizme za ovu zimu pravi izbor. Sa lastišem ili pertlama, kopčama ili lancima, sve zavisi od vašeg ukusa.

U trendu su već nekoliko sezona, a dizajneri ih stalno doteruju i obogaćuju nekim modernim detaljima, tako da ih vredi nabaviti jer će se sigurno još dugo nositi. Lako se kombinuju uz mini-suknje i hulahopke ili uz helanke, a stilisti sada predlažu da ih nosite uz sve modele pantalona, od uskih preko zvonastih, kariranih, iscepanih farmerki, pa i elegantnih pantalona ravnih nogavica…U izloge radnji su stigle i čizme koje su bile popularne početkom 2000. godine. Čizmice od sjajne, lakovane kože odlično idu uz teksas suknje i pletene haljine.

Foto: pexels.com

Atraktivno izgledaju i one sa reljefnom teksturom koja imitira krokodilsku ili zmijsku kožu. Ako odaberete model u nekoj svetlijoj boji, biće to pun pogodak. 

bonus video:

 


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra
Društvo

Kako lako ispraviti grešku u podacima katastra

Zbog dezinformacija, plasiranih preko društvenih mreža i pojedinih medija, da se svi zahtevi katastru podnose preko advokata, Republički geodetski zavod obaveštava javnost da postoje zahtevi za koje nije obavezno da se angažuje advokat već ih građani mogu i sami podneti, među kojima su zahtev za promenu prezimena ili matičnog broja.

19.04.2024

11:21

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija