• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

29.10.2022

10:05

TEST OD 20 SEKUNDI OTKRIVA U KAKVOM STANJU SU VAŠA PLUĆA! Doktor pokazao kako pravilno da izvedete ovaj pregled!

TikTok/medexplained2you

Ljubav

TEST OD 20 SEKUNDI OTKRIVA U KAKVOM STANJU SU VAŠA PLUĆA! Doktor pokazao kako pravilno da izvedete ovaj pregled!

Podeli vest

Doktor koji je veoma popularan na društvenoj mreži TikTok, pokazao je svojim pratiocima kako da testiraju u kakvom stanju su vaša pluća

@medexplained2you How far did you make it? #fyp #foryou #foryoupage #viral #health #healthy #medical #medicine #doctor #dr #doc #nurse #pa #lungs ♬ CUFF IT - Beyoncé

U poslednjih par godina, najviše usled korona virusa, mnogi su ostali sa oslabljenim imunitetom, ali i problemima sa srcem i plućima.

Ukoliko niste sigurni u kakvom stanju se nalaze vaša pluća, postoji jednostavan test od 20 sekundi, koji će vam rešiti nedoumicu.

Ovaj test pokazao je u jednom od svojih snimaka, doktor koji na društvenoj mreži TikTok ima više od 130.000 pratilaca, a koji sa njima redovno deli najrazličitije zdrvastvene savete.

- Zdrava osoba bi trebalo da može da udahne, izdahne i zadrži dah tokom 20 sekundi - rekao je doktor, a potom pokazao kako to pravilno da izvedete.

- Javite mi koliko su zdrava vaša pluća - dodao je doktor.

Kako to izgleda u praksi, pogledajte u snimku sa početka teksta.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija