• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Autor: Informer.rs/J.G.

10.11.2022

22:26

5 TEŠKIH ČINJENICA koje pokazuju da te NEĆE OŽENITI!

Ljubav

5 TEŠKIH ČINJENICA koje pokazuju da te NEĆE OŽENITI!

Podeli vest

Odugovlačenje, moljakanje, izlizani izgovori i još par stvari jasan su znak da nema nameru da se venčate

Zašto je nekim muškarcima tako prijatno da se zabavljaju sa ženom godinama, a da im nije prijatno da se ožene istom ženom?

Pitanje koje žene u ovoj situaciji najčešće postavljaju je "Hoće li se on ikada oženiti mnome?"

Pošto žene obično brže pominju brak nego muškarci, nije iznenađujuće što je ženama teško da razlikuju muškarca koji ima frku od braka i znakova da se nikada neće oženiti vama, bez obzira na to koliko vremena mu je dato.

Zasnovano na stotinama priča žena, koje su se umorile od ove igre čekanja i koje se pitaju "zašto moj dečko neće da se oženi sa mnom?" YourTango je sastavio listu pet najčešćih znakova upozorenja da se muškarac kojeg volite nikada neće oženiti vama.

5 znakova da se nikada neće oženiti tobom

1. On te je sveo na moljakanje

Za ženu koja je dala neke ozbiljne nagoveštaje o udaji, može biti teško prepoznati da su razgovori o braku zamenjeni prosjačenjem i molbama.

Čak i pametne, snažne žene koje su navikle da zahtevaju šta žele u svim drugim aspektima života, nekako upadnu u zamku u kojoj mole muškarca da ih oženi.

Kada otkrijete da ste svedeni na prosjačenje, vreme je da krenete dalje. Ne samo da on ne planira da se oženi tobom, već će tip momka koji ovako navlači ženu, verovatno preći na složeniju taktiku odugovlačenja, koja može da se provlači godinama.

2. Tvrdi da samo čeka pravo vreme.

Zvuči tako zrelo i odgovorno da vaš momak kaže da će vas zamoliti da se udate za njega čim "dođe pravo vreme", ali ovo je samo još jedna taktika odugovlačenja. Ali ljudi sve vreme uspevaju da se venčaju u nesavršenim okolnostima.

Skoro svaki pripadnik sveštenstva ima priču o nevesti ili mladoženji koji su morali da šepaju niz prolaz nakon što su slomili nogu ili su imali ozbiljnu povredu pre venčanja.

Setite se ovih parova kada procenjujete da li njegov razlog za čekanje zaista ima ikakvu zaslugu.

Foto: Pixabay

veridba

3. Predlaže "probni period" zajedničkog života.

Muškarci koji žele da se venčaju su muškarci koji zaprose. Oni ne pokušavaju da pronađu način da odlože stvari tako što vam preporučuju da imate probni period zajedničkog života "samo da bi bili sigurni da smo kompatibilni".

Žene koje pristanu na ove probne periode ili napuštaju vezu ili su previše duboko u tom probnom periodu.

4. Nije odredio datum venčanja.

Mnogi muškarci smatraju da je predstavljanje žene sa dijamantskim prstenom kralj svih taktika odugovlačenja. Ako čovek ima finansijska sredstva, često može da dobije nekoliko godina odugovlačenja, sa dovoljno velikim dijamantom.

Ako ste vereni više od nekoliko meseci i još uvek nemate određen datum, onda su šanse da dođete do oltara sa ovim čovekom, u najboljem slučaju male. Isto važi i za datume venčanja koji su postavljeni dve ili više godina u budućnost.

5. On nastavlja da gura datum venčanja dalje u budućnost.

Ovo često počinje kao datum venčanja koji je određen godinama u budućnosti. Kako se datum približava (dovoljno blizu da počnete da pravite prave planove), datum se iznenada pomera dalje u budućnost.

Suočimo se sa tim: u svim aspektima života imamo tendenciju da pomeramo stvari kojima se ne radujemo, i zadržavamo ili pomeramo datume za one stvari koje zaista želimo da uradimo.

Ako je vaša duga veridba pomerena čim se približila mestu gde je trebalo da počnete da ostavljate depozite u svadbene sale, onda vam on šalje poruku da ne namerava da završi sa ovim venčanjem.

BONUS VIDEO:




Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

Vesti

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju
Politika

ZSO da se formira što pre! Makron očitao lekciju Aljbinu Kurtiju

Predsednik Francuske Emanuel Makron poručio je danas u telefonskom razgovoru sa premijerom privremenih prištinskih institucija Aljbinom Kurtijem da pridaje veliki značaj napretku u formiranju Zajednice srpskih opština (ZSO) i istakao posvećenost dijalogu Beograda i Prištine, saopštila je Jelisejska palata.

23.04.2024

22:02

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?
Fudbal

Katastrofalne prognoze Španaca! Gudelj ne ide na Evropsko prvenstvo?

Selektor Srbije Dragan Stojković nije dugo mogao da uživa u lepim vestima, jer se Aleksandar Mitrović sjajno oporavlja od povrede butnog mišića. As Sevilje Nemanja Gudelj (32) će kako prenose španski mediji 99 odsto zbog povrede propustiti Evropsko prvenstvo (do 14. juna do 14. jula).

24.04.2024

06:46

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija