• aktuelno
Dnevne novine
SRBIJA

Izvor: Informer.rs

27.11.2022

17:24

SVE LJUBAVI IRINE ŠAJK! Izlazila je samo sa NAJBOGATIJIM I NAJPOZNATIJIM muškarcima, ali se NIKADA NIJE UDAVALA

AP/Photo

Ljubav

SVE LJUBAVI IRINE ŠAJK! Izlazila je samo sa NAJBOGATIJIM I NAJPOZNATIJIM muškarcima, ali se NIKADA NIJE UDAVALA

Podeli vest

Manekenka Irina Šajk poznata je po vezama sa uticajnim muškarcima. Bez obzira na to što je uglavnom imala duge veze, nikada se nije udala

Ruska manekenka Irina Šajk važi za jednu od najlepših žena na svetu i tiha je patnja mnogih muškaraca. Dok je većina ludela za njom, ona je uživala u romantičnim vezama za koje je javnost znala.

Foto: AP/Reuters

Irina Šajk

Sa kim je Irina Šajk izlazila?

Kristijano Ronaldo

 

 

Jedna od njenih najpoznatijih veza. Par se upoznao još 2009. godine, dok je radila na kampanji za Armani, naveo je Daily mail.

Kristijano Ronaldo i Irina Šajk nisu dozvolili da slava stane na put njihovoj vezi i zato je dosta informacija skriveno iz njihove romanse.

Međutim, u januaru 2015. Kristijano je prekršio pravilo objavljivanjem izjave u kojoj je najavio da je došao kraj njihove veze nakon skoro šest godina.

-Volim poštene muškarce i volim muškarca koji je odan ženama- odgovorila je zagonetno manekenka, kada su je pitali šta voli kod mušarca. 

Bredli Kuper

 

 

Još jedna ljubavna priča poznata svetu. Ubrzo nakon raskida sa portugalskim fudbalerom, u proleće 2015. Irina je počela da izlazi sa rediteljem i glumcem Bredli Kuperom.

Uočeni su zajedno tokom brodvejske produkcije filma.

U maju je par ozvaničio svoju ljubav tako što se poljubio u javnosti, ali je opet Irina želela da njihova veza ostane privatna. Par je 2017. godine dobio ćerkicu, dok su se 2019. godine rastali.

- Teško je naći balans između toga da budeš samohrana majka i da budeš zaposlena žena i pružalac usluga. Verujte mi, ima dana kada se probudim i pomislim: O, moj Bože, ne znam šta da radim, raspadam se - rekla je Irina jednom prilikom, nakon rastanka sa Kuperom.

Vito Šnabel

 

 

Irina je primećen sa prodavcem umetničkih dela u Njujorku u martu 2020.

- Vito je veoma društvena osoba, voli da se zabavlja, oduvek je bio zainteresovan za Irinu, još od momenta kada su se upoznali pre nekoliko godina -  otkrio je izvor.

Kanje Vest

 

 

 

Vest da se Kanje i Irina zabavljaju osvanula je ubrzo nakon njegovog raskida sa starletom Kim Kardašijan. Međutim, romansa nikada nije zvanično potvrđena, te je sve ostalo na nivou spekulacija.

Uprkos tome što su mnogi muškarci ludeli za njom, kao i dugim vezama koje je imala, ova lepotica nikada nije stala na ludi kamen. Mnogi komentarišu da niko ne želi da je oženi, a razlog je navodno njena čudna narav.


Ostavite komentar

Pravila komentarisanja:

Komentare objavljujemo prema vremenu njihovog pristizanja. Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici. Molimo Vas da ne pišete komentare velikim slovima, kao i da vodite računa o pravopisu.

Redakcija Informer.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni. Prema Zakonu o informisanju zabranjeno je objavljivanje svih sadržaja koji podstiču diskriminaciju, mržnju ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja određenoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihovog seksualnog opredeljenja.

Nećemo objavljivati komentare koji sadrže govor mržnje, psovke i uvrede. Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije Informera ili portala Informer.rs, već isključivo stavove autora komentara.

Sugestije ili primedbe možete da šaljete na redakcija@informer.rs.

sledeća vest

Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!
Izbori 2024

FLAŠA KOALICIJA! I ovo smo vam rešili, bar recite hvala: Evo imena za izbornu listu "hik" opozicije!

Otpadnici od tajkuna Dragana Đilasa, lažni ekolozi Aleksandar Jovanović Ćuta, Dobrica Veselinović i Radomir Zanzibarićanin Lazović, nedavno su obelodanili da izlaze na izbore u prestonici i otkrili da će nastupati pod sloganom "Biram borbu", ali je - s obzirom na njihove koloritne biografije i nastupe u javnosti - slogan "Biram flašu" svakako mnogo prikladniji.

24.04.2024

12:13

Vesti

TV

JOŠ TV VESTI

Hronika

Sport

Planeta

Zabava

JOŠ Zabava VESTI

Džet set

Srbija